Όλγα Κιουρτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μέσω της δικηγόρου της στη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου
Πρωινές εκπομπές

Όλγα Κιουρτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μέσω της δικηγόρου της στη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου

Όλγα Κιουρτσάκη: Η πρώτη αντίδραση μέσω της δικηγόρου της στη συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου

Τι απάντησε στα όσα ισχυρίστηκε η μητέρα της στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ!

Απάντηση μέσω της δικηγόρου τους έδωσαν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λώσης, στην Άντζελα Δημητρίου και στα όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!.

Στη συνέντευξή της, η «Λαίδη» αναφέρθηκε στη ρήξη της σχέσης της με την κόρη της και τον γαμπρό της, ωστόσο το ζευγάρι, δεν θέλησε να απαντήσει άμεσα, παρά μόνο μέσω της δικηγόρου τους.

Η Αλεξάνδρα Μακρή, μίλησε στο Happy Day και απάντησε για τις κατηγορίες που απηύθυνε η Άντζελα Δημητρίου προς το ζευγάρι.

«Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική, όλα αυτά που περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν. Στην πραγματικότητα τα παιδιά της ήταν κοντά της σε όλες τις φάσεις της ζωής και της καριέρας της. Μάλιστα ο κύριος Λώσης είχε επιχείρηση πριν λίγα χρόνια – μέχρι το 2019-2020 – η οποία ήταν κερδοφόρα και ασχολούταν πολύ σοβαρά με αυτήν», δήλωσε αρχικά η δικηγόρος στην πρωινή εκπομπή του Alpha>

«Παρ’ όλα αυτά κατ’ απαίτηση της κυρίας Δημητρίου αποσύρθηκε από την ιδιωτική του επιχείρηση για να στηρίξει και τη γυναίκα και την πεθερά του. Αφού έτσι ήθελε προσωπικά η κυρία Άντζελα Δημητρίου έτσι συνέβη», πρόσθεσε.

«Από ‘κει και πέρα όλα αυτά τα περί στέρησης νερού και δίψας, καταλαβαίνετε ότι είναι πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να σχολιάσω, είναι καθ’ υπερβολή δοσμένα. Για όλα αυτά είναι υπεύθυνη και η παραγωγή, για τις συναυλίες και τις περιοδείες στο εξωτερικό. Αν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό», τόνισε για να καταλήξει:

«Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Άλλαξε συμπεριφορά η κυρία Άντζελα Δημητρίου απέναντί τους, το αντιλήφθηκαν και έφυγαν από την Αμερική, γιατί είχαν αφήσει κι ένα μωρό παιδί στην Ελλάδα, για χάρη της καριέρας της κυρίας Δημητρίου. Είναι ανυπολόγιστη θυσία για έναν γονέα να αφήνει το 2 μηνών βρέφος για να φύγει στην Αμερική».