Όλγα Λαφαζάνη: Δεν πίστευε την έκπληξη στον «αέρα» του Happy Day
Πρωινές εκπομπές

Όλγα Λαφαζάνη: Δεν πίστευε την έκπληξη στον «αέρα» του Happy Day

Όλγα Λαφαζάνη: Δεν πίστευε την έκπληξη στον «αέρα» του Happy Day

Η δημοσιογράφος έμεινε με ανοιχτό το στόμα

Ντυμένη στα κόκκινα με διάθεση εορταστική, εμφανίστηκε το πρωί στο πλατό του Happy Day η Όλγα Λαφαζάνη για να προλογίσει, όπως συνηθίζει, ένα από τα θέματά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη σέξι εμφάνιστη της συνεργάτιδάς της κι εκείνη, πέρα από την εορταστική διάθεση, αποκάλυψε ότι σήμερα είναι η επέτειός της με τον σύζυγό της, Νίκο Οικονόμου!

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα είναι 13 χρόνια παντρεμένοι και τότε η παρουσιάστρια, βγήκε από το πλατό και επέστρεψε έχοντας μαζί της μία τεράστια ανθοδέσμη με αποδέκτη την Όλγα Λαφαζάνη.

Η δημοσιογράφος δεν πίστευε στα μάτια της την κίνηση αυτή που έκανε ο σύζυγός της να της στείλει λουλούδια δημόσια και μάλιστα η έκπληξή της ήταν αξιολάτρευτη!

Η Όλγα Λαφαζάνη έμεινε με το στόμα ανοικτό, αδυνατούσε να πιστέψει αυτή τη ρομαντική κίνηση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε την κάρτα που είχε πάνω, η οποία έγραφε: «Σ’ αγαπάω Νίκος».

«Δεν το πιστεύω ότι το έκανε αυτό ο Νίκος. Όχι ότι δεν μου τα κάνει αυτά, αλλά το να το κάνει δημοσίως είναι πολύ μεγάλο», είπε η δημοσιογράφος.

Βίντεο σε λίγο…

Διαβάστε ακόμα

Η έκπληξη της Τσιμτσιλή στην Οδό Ζαρίφη 2: «Θα σε πάρω να με ντουμπλάρεις»