Όμηρος Ευστρατιάδης: «Η γενιά της βιντεοταινίας έκανε τους ηθοποιούς ψυχοπαθείς;»
Πρωινές εκπομπές

Όμηρος Ευστρατιάδης: «Η γενιά της βιντεοταινίας έκανε τους ηθοποιούς ψυχοπαθείς;»

Όμηρος Ευστρατιάδης: «Η γενιά της βιντεοταινίας έκανε τους ηθοποιούς ψυχοπαθείς;»

Η Καίτη Φίνου τοποθετήθηκε για το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης και η Καίτη Φίνου μίλησαν στην εκπομπή, Super Κατερίνα, για το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε να κινηθεί νομικά, ωστόσο, η εφημερίδα έχει προσέξει τα πάντα ως προς τον τίτλο ώστε να μην υπάρχει περιθώριο κατηγορίας.

«Με ενόχλησε ο τίτλος, το εξώφυλλο. Είναι πολύ έξυπνο αλλά το ότι κατέληξαν στο ψυχιατρείο δεν μπορώ να το καταλάβω. Χαρακτηρίζει για να ανοίξει την εφημερίδα. Ο Σταμάτης ζήτησε βοήθεια. Γιατί να ψάχνει τον άνθρωπο που του ταιριάζει, να δίνει συνέχεια χρήματα και να μην πάει στην πηγή να πιει νερό; Γιατί να κατακρίνει το ψυχιατρείο; Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Άλλες φορές ζητάνε να βγούμε και να πούμε το πρόβλημά μας και άλλες φορές ξαφνικά κατηγορούμαστε γιατί το είπαμε. Δεν βγάζεις άκρη! Τα έχουν προστατέψει όλα με τα σημεία στίξης. Είναι σχεδόν σίγουροι δεν θα κάνει κάποιος καμία κίνηση. Είναι προσεγμένα όλα!», είπε η Καίτη Φίνου.

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης από την πλευρά του, είπε: «Η γενιά της βιντεοταινίας έκανε τους ηθοποιούς ψυχοπαθείς; Το πρωτοσέλιδο λέει ονόματα του κινηματογράφου της δεκαετίας του ’80. Αυτός που το έγραψε ας ήταν λίγο πιο σχετικός. Οι δημοσιογράφοι γράφουν τις ταινίες του ’80 σαν βιντεοταινίες, δεν είναι!

Με τον Σταμάτη Γαρδέλη μιλάμε, φίλοι είμαστε. Έχουμε συνεργαστεί μόνο στο Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα. Ήταν ένα πολύ ωραίο αγόρι και καλός ηθοποιός. Ο Σταμάτης αν όλα αυτά που έχει πάθει είναι αλήθεια, είναι αδικία. Το κράτος είναι άδικο!».

Διαβάστε επίσης

Σταμάτης Γαρδέλης: Πήρε εξιτήριο από το ψυχιατρείο – Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα