Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι στην Αθήνα 19 χρόνια και έχω μόνο έναν πολύ καλό φίλο»
Πρωινές εκπομπές

Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι στην Αθήνα 19 χρόνια και έχω μόνο έναν πολύ καλό φίλο»

Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι στην Αθήνα 19 χρόνια και έχω μόνο έναν πολύ καλό φίλο»

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωΐαν σε εΐδον και παραχώρησε συνέντευξη εφ'ολης της ύλης

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο Πρωΐαν σε εΐδον και μίλησε για την καθημερινότητα του, την παιδική του ηλικία και για τα επαγγελματικά του.

Αρχικά αναφέρθηκε στην αγάπη του για την μαγειρική, τη σχέση του με τα ταξίδια και για τις φιλίες που έχει αναπτύξει στην Αθήνα τα τελευταία 19 χρόνια.

«Μου αρέσει να μαγειρεύω κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο, αυτός που παρακολουθώ έχει ψάξει πώς γίνεται η κάθε συνταγή σε διάφορα μέρη του κόσμου που έχει ταξιδέψει. Δεν κάνω ιδιαίτερα πολλά ταξίδια, δεν είναι προτεραιότητα μου. Τα χρήματα μου τα ξοδεύω στην καθημερινότητα μου. Φέτος έκανα πολύ καλές διακοπές, ξεκουράστηκα».

«Δεν κάνω ιδιαίτερα εύκολα φίλους. Στα 19 χρόνια που βρίσκομαι στην Αθήνα έχω κάνει έναν κολλητό αδελφικό φίλο. Έχω γνωστούς και φίλους αλλά μιλάω για αδελφικούς, δεν σημαίνει ότι δεν είναι φίλοι μου».

«Την αγαπάω τη δουλειά μου. Είναι το μόνο που αγάπησα σαν έφηβος που μεγάλωνα, ευτυχώς που βρήκα κάτι γιατί γενικώς σαν παιδί δεν έβρισκα κάτι να μου αρέσει. Οι γονείς μου το αναγνώρισαν και είπαν ”ας πάει το παιδί να κάνει κάτι”. Στο ΤΕΙ αυτοματισμού που πέρασα το οποίο το ήθελα, δεν μου άρεσε κάτι , πέρναγα εννιάωρα στο κυλικείο. Το θέατρο το γνώρισα στα 19 μου».

Ακόμα εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να δουλέψει στο θέατρο στη Θεσσαλονίκη φέτος, είπε:

«Δεν θα έμενα Θεσσαλονίκη, για συναισθηματικούς λόγους  πήγα, είχα και άλλες προτάσεις στην Αθήνα. Όταν ήρθε αυτή η πρόταση είπα να μείνω λίγο κοντά στους γονείς μου που τους βλέπω δύο φορές τον χρόνο. Θα ήθελα να βλέπω γενικά τους δικούς παραπάνω από δύο φορές τον χρόνο αλλά δεν θα έμενα Θεσσαλονίκη».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Διαβάστε ακόμα

Ορέστης Τζιόβας: «Ήταν ένα τελματικό στάδιο που δεν ήθελα άλλο οπότε….»