Ορνέλα Λούτη: «Μακάρι να κλείσει με γάμο η σχέση Μπισμπίκη – Βανδή»
Πρωινές εκπομπές

Ορνέλα Λούτη: «Μακάρι να κλείσει με γάμο η σχέση Μπισμπίκη – Βανδή»

Ορνέλα Λούτη: «Μακάρι να κλείσει με γάμο η σχέση Μπισμπίκη – Βανδή»

Η κανάστα που τους έμαθε η Άννα Βίσση και οι «Άγριες Μέλισσες»

Για τη φιλία που την ενώνει με την Άννα Βίσση και τον Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε η Ορνέλα Λούτη στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες».

«Παίζουμε την κανάστα. Μας την έφερε η Άννα Βίσση από την Αμερική από την φίλη της την Πόπη. Έχουμε φάει πολλές ώρες παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Στα χαρτιά φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Είτε χάνει είτε κερδίζει είναι δίκαιη. Είναι πολύ ήρεμη και δεν τσακώνεται. Είναι ξεχωριστό πλάσμα και την θαυμάζω απεριόριστα. Είναι πολύ ευχάριστη, που και που πετάει κι ένα τραγούδι και θα μαγειρέψει και θα φροντίσει Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα βρισκόντουσαν με την Δέσποινα Βανδή. Δεν είχαν μεταξύ τους κάποιο πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ορνέλα Λούτη.

«Τον Βασίλη Μπισμπίκη τον ξέρω πολλά χρόνια πίσω. Τον είδα στις Άγριες Μέλισσες και λέω εδώ είσαι, πίσω μου σε έχω σατανά. Μακάρι να κλείσει με έναν γάμο (με τη Δέσποινα Βανδή). Να είναι καλά τα παιδιά κι ευτυχισμένα» πρόσθεσε, για να καταλήξει:

«Ακόμα με συναντάνε στον δρόμο και λένε η Λέτα. Είχα περάσει στην αρχή κάστινγκ για τις αδερφές από ό,τι θυμάμαι μου είπαν ότι είσαι πολύ κωμική κι εδώ είναι πολύ δραματικό το έργο».