Όθων Μεταξάς: «Η μουσική είναι μια “ερωμένη” με την άδεια της “συζύγου”, της υποκριτικής»
Πρωινές εκπομπές

Όθων Μεταξάς: «Η μουσική είναι μια “ερωμένη” με την άδεια της “συζύγου”, της υποκριτικής»

Όθων Μεταξάς: «Η μουσική είναι μια “ερωμένη” με την άδεια της “συζύγου”, της υποκριτικής»

Όσα μοιράστηκε στην εκπομπή, Δύο στις 10

Στην εκπομπή, Δύο στις 10, παραχώρησε συνέντευξη ο Όθων Μεταξάς και μιλά για την υποκριτική, το τραγούδι αλλά και εάν η ομορφιά του άνοιξε πόρτες.

«Κάποια πράγματα δεν μπορώ να δώσω άλλοθι στον εαυτό μου και να κάνω την έκπτωσή μου. Εμμένω σε αυτό που με κάνει να νιώθω καλά και ξέρεις ότι εκ προοιμίου ότι δεν απευθύνεσαι στον πολύ κόσμο. Έχει κόστος και οικονομικό, ευτυχώς που η μουσική μου ενώ είναι πρώτης γραμμής έρχονται σε μένα μου κάνουν καλή τιμή και επικοινωνιακό. Στην ουσία ένας καλλιτέχνης θέλει να το επικοινωνεί με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Αυτή είναι ηθική του ανταμοιβή. Κάποιες φορές σκέφτομαι να πω κάποιου άλλου είδους ρεπερτόριο, δεν μπορώ, έχω ενοχές. Είναι εμπειρία τα μπουζούκια αλλά για μια φορά, δεν θα άντεχα δεύτερη. Η μουσική είναι μια “ερωμένη” με την άδεια της “συζύγου”, της υποκριτικής.

Δεν έχω βιώσει “δικτατορία”, έχω βιώσει ιδιοτροπίες. Είμαι μιας γενιάς παιδί που το βλέπουμε σαν κανονικότητα. Χωρίς αυτό δεν σημαίνει ότι νομιμοποιεί ακραίες συμπεριφορές. Τώρα που τα ανασύρω στη μνήμη μου συμπεριφορές και σχέσεις ήταν too much. Θα μπορούσα να έχω αποφύγει πράγματα γιατί με τον χαρακτήρα που έχω είχα ενοχή και έπρεπε να είμαι άλλος χαρακτήρας. Η παρουσίαση σε ένα παιχνίδι που είχα πάει, δεν ήμουν ο χαρακτήρας που θα μπορούσα να το υποστηρίξω.

Εμένα αν θεωρήσουμε ότι έχω μια εμφάνιση άλφα, περισσότερο μου έχει προκαλέσει δυσκολίες παρά να μου άνοιξε πόρτες. Έβλεπες ότι υπήρχε μια στερεοτυπική αντιμετώπιση, να παίζει ρόλους μόνο εμφανίσιμους. Εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, με έκανε να αντιδρώ.

Στην αγάπη έχω σταθεί τυχερός. Είναι πιο σημαντικό να πεις ότι αγαπήθηκες από ένα δυο ανθρώπους. Δεν έχω κάνει γραφικά πράγματα για τον έρωτα. Αν εξαιρέσεις δύο τρία δύσκολα, γενικά είμαι εύκολος χαρακτήρας. Είμαι αυστηρός με εμένα και τους άλλους, ασκώ κριτική. Πρέπει να με έχει αγαπήσει βαθιά ο άλλος για να το αντέξει».

Διαβάστε επίσης

Όθωνας Μεταξάς: «Έχω το ένστικτο της πατρότητας, αλλά δεν έχει τύχει ίσως γιατί υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση με το άλλο άτομο»