Παλαιοχριστιανοί – Αδελφή 45χρονου: «Δεν γνώριζα ότι ο αδερφός μου είναι μέλος της Χρυσής Αυγής»
Πρωινές εκπομπές

Παλαιοχριστιανοί – Αδελφή 45χρονου: «Δεν γνώριζα ότι ο αδερφός μου είναι μέλος της Χρυσής Αυγής»

Παλαιοχριστιανοί – Αδελφή 45χρονου: «Δεν γνώριζα ότι ο αδερφός μου είναι μέλος της Χρυσής Αυγής»

Τι είπε για το τεστ DNA που αρνείται να κάνει ο αδερφός της

Σήμερα (21/02) απολογείται ο 45χρονος πατέρας, που δηλώνει Παλαιοχριστιανός και η αδερφή του μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» για τα όσα ακούγονται για εκείνον.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τον αδερφό μου, με τον δικηγόρο του. Αλλά επειδή είμαι λίγο εξοργισμένη με αυτό το θέμα, γιατί να κάνει τεστ DNA; Δηλαδή τα παιδιά δεν είναι δικά του;», αναρωτήθηκε η Δήμητρα.

«Απαγορεύεται μια κοπέλα που έχει μία σχέση και χώρισε να κάνει παιδί;», συνέχισε.

«Του ζήτησα και τον παρακάλεσα να κάνει το τεστ DNA, για να τους το τρίψεις στη μούρη, γιατί δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και θα έπρεπε να ντρέπεται ο κύριος που το έκανε αυτό, σε άλλη εκπομπή να αφήσει να εννοηθεί τέτοιο πράγμα για αιμομιξία», τόνισε.

«Δεν γνωρίζαμε τις συνθήκες διαβίωσης. Όταν τον παίρναμε τηλέφωνο με βίντεοκλήση, τους βλέπαμε στο τροχόσπιτο, τα παιδιά φροντισμένα, με ό,τι χρειάζεται ένα παιδί, αυτά τα λαγούμια τα είδαμε πρώτη φορά στην τηλεόραση. Δεν προλάβαμε να τον ρωτήσουμε, αλλά αυτό που μας εξόργησε σαν οικογένεια, ήταν αυτό με την αιμομιξία», πρόσθεσε.

«Δεν είμαι σύμφωνη που τα παιδιά δεν πάνε στο σχολείο. Δεν το γνώριζα αυτό και γενικώς δεν πιστεύω ότι ήταν αυτές οι πεποιθήσεις του, που είπε δημόσια. Τα δύο του παιδιά από τον πρώτο του γάμο και έχουν τελειώσει το σχολείο κι έχουν σπουδάσει», δήλωσε η αδερφή του 45χρονου.

«Εμείς μεγαλώσαμε στην Ικαρία και την Αθήνα, είναι καθηγητής μουσικής, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν χωράει αμφιβολία γι αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Γνώριζα για την εγκυμοσύνη της ανιψιάς μου»

Η κ. Δήμητρα ρωτήθηκε για την απόφαση του αδερφού της να φύγει και να πάει να ζήσει εκεί, αλλά και για την εγκυμοσύνη της ανιψιάς της.

«Αυτή η απόφαση πάρθηκε τα χρόνια του κορονοϊού. Φοβήθηκε τον κόβιντ και τις υπόλοιπες αρρώστιες. Δούλευε σε σχολείο μετά άλλαξε δουλειά, αγόρασαν το κτήμα γιατί πάντα τους άρεσε η αγροτική ζωή. Δεν μπορώ να κρίνω τα πιστεύω των άλλων ανθρώπων», είπε.

Για την εγκυμοσύνη της 22χρονης, τόνισε: «Όλη στη ζωή μας είχαμε μια σχέση που μπορεί να μην πάει καλά. Όταν θέλουμε να κρατήσουμε ένα παιδί, μπορεί να μην το θέλει ο μπαμπάς του. Γνώριζα την εγκυμοσύνη, δεν ξέρω από ποιον. Δεν ξέρω αν τον ενέκρινε ο αδερφός μου».

«Δεν γνώριζα ότι ο αδελφός μου είναι μέλος της Χρυσής Αυγής»

Η Δήμητρα προχώρησε και σε ένα δημόσιο μήνυμα προς τη σύζυγο του 45χρονου, Σεβαστή και στα παιδιά τους.

«Θέλω να πω στη Σεβαστή να εμφανιστούν. Είμαστε όλοι εδώ Σεβαστούλα, σε παρακαλώ εμφανίσου με τα παιδιά, δίπλα σας είμαστε και όλα θα πάνε καλά, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι», τόνισε.

Τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος τόνισε ότι είναι δικαίωμα του 45χρονου Μανώλη να είναι παλαιοημερολογίτης ή χρυσαυγίτης, με την ένταση να ανεβαίνει.

«Οι παλαιημερολογίτες δεν είναι παραθρησκευτική οργάνωση», αντέδρασε η Δήμητρα και πρόσθεσε: «Δεν γνώριζα ότι ο αδερφός μου είναι μέλος της Χρυσής Αυγής».

Διαβάστε ακόμα

Κορινθία – Παλαιοχριστιανοί: Εκεί κρύβονται η μητέρα με τα παιδιά