Παλαιτσάκη κατά Σπυροπούλου: «Δεν είναι καλή παρουσιάστρια»
Πρωινές εκπομπές

Παλαιτσάκη κατά Σπυροπούλου: «Δεν είναι καλή παρουσιάστρια»

Παλαιτσάκη κατά Σπυροπούλου: «Δεν είναι καλή παρουσιάστρια»

Η Νανά Παλαιτσάκη εξέφρασε την άποψή της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ενέμεινε σε αυτήν

Με την τηλεοπτική «κόντρα» της Νανάς Παλαιτσάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ασχολήθηκε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα όπου φέτος βρίσκεται είχε αναφερθεί στην έτερη παρουσιάστρια λέγοντας «γιατί θα πρέπει να βγει στην τηλεόραση; Δεν είναι καλή παρουσιάστρια, είναι πάρα πολύ όμορφη αλλά δεν έχει το κομμάτι της παρουσίασης. Έχουμε δει για πάρα πολλά χρόνια ατάλαντους ανθρώπους  να διατηρούν θέσεις στην τηλεόραση».

Η ρεπόρτερ της Super Κατερίνας τη ρώτησε για το θέμα. «Πιστεύω ότι δεν είναι καλή παρουσιάστρια. Δεν θα ήθελα να πούμε άλλα. Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή» είπε.

«Δεν είναι είδηση το απλό»

Ο Αντρέας Μικρούτσικος φυσικά συνηγόρησε με την άποψη μόνο που εξέφρασε την απορία του γιατί αποτελεί είδηση κάτι που το ξέρουν όλοι.

«Εντυπωσιάζομαι πώς το απλό, το λογικό, το αυτονόητο γίνεται θέμα και πέφτουμε από τα σύννεφα. Την αλήθεια λέει που βλέπει και ο αδαής. Το έχω πει κι εγώ από πέρσι. Δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση. Είδηση θα ήταν να βγει κάποιος να πει τι καλή που είναι. Δεν λέω αν αρέσει αλλά αν αξίζει ή όχι. Η Νανά είπε το απλό, δεν θα τη χειροκροτήσω για το απλό».