Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Σπάραζα για δέκα λεπτά. Αισθάνθηκα ορφανός»
Πρωινές εκπομπές

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Σπάραζα για δέκα λεπτά. Αισθάνθηκα ορφανός»

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Σπάραζα για δέκα λεπτά. Αισθάνθηκα ορφανός»

Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια των γονιών του

Για την απώλεια των γονιών του, την απουσία από την τηλεόραση, αλλά και την πατρότητα, μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στο Happy Day.

«Θα επιστρέψω στην τηλεόραση, πού θα πάει… πιστεύω θα ήμουν καλός σε ένα τηλεπαιχνίδι και γι’ αυτό ετοιμάζω κάτι στο Tik Tok το οποίο είναι κάτι σαν τηλεπαιχνίδι ζωντανό, θα είναι live», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Για τον χαμό των γονιών του, τόνισε: «Έφυγε πρώτα ο πατέρας μου και μετά η μητέρα μου. Ήταν νέοι. Όταν βλέπεις ανθρώπους να φεύγουν σε μια στιγμή που δεν το περιμένεις, είναι και για σένα λίγο σοκαριστικό. Είχανε χρόνια μπροστά τους και ήταν και πολύ ζωντανοί άνθρωποι».

Για την ημέρα της κηδείας, εξομολογήθηκε: «Σπάραζα για δέκα λεπτά, όταν τελείωνε ουσιαστικά όλο αυτό και μετά είπα: “Πάμε, προχωράμε, τώρα συνεχίζουμε τη ζωή. Θα ήθελα να είναι εδώ σε κάποιες στιγμές, να τους πω κάποια πράγματα που δεν τα είχα πει ποτέ. Αισθάνθηκα ορφανός».

Για τον ρόλο του ως πατέρας, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου είναι τριών ετών, σε φέρνει στα όρια της υπομονής σου. Η πατρότητα είναι καινούργια εμπειρία, το ζω ολοκληρωτικά».