Πάνος Κοκκινόπουλος: «Γι’ αυτό δεν κάναμε την τρίτη σεζόν στα Μαύρα Μεσάνυχτα…»
Πρωινές εκπομπές

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Γι’ αυτό δεν κάναμε την τρίτη σεζόν στα Μαύρα Μεσάνυχτα…»

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Γι’ αυτό δεν κάναμε την τρίτη σεζόν στα Μαύρα Μεσάνυχτα…»

Η αποκάλυψη του γνωστού σκηνοθέτη

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» μίλησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος και αναφέρθηκε στη σειρά που ετοιμάζει και τα Μαύρα Μεσάνυχτα.

«Ετοιμάζω μια σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ που λέγεται “Μισό παιδί”, αλλά και μια μαύρη κωμωδία που θα διαδραματίζεται στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Οι γυναικοκτονίες δεν είναι καινούργιο “φρούτο”, απλά τώρα έγιναν της “μόδας”. Δεν γυρίζαμε ποτέ αυτούσιες τις υποθέσεις, δεν το θεωρούσαμε ηθικό απέναντι στα θύματα και τους θύτες. Αυτό που με ερεθίζει με τα εγκλήματα είναι το γεγονός πως κάποιος ξεπερνάει τα όριά του και χάνει κάθε ηθικό φραγμό» δήλωσε ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

«Αν δεν ήταν τραγική ιστορία του πιλότου, θα μπορούσε να γίνει μια καταπληκτική κωμωδία. Ο τύπος είναι για δέσιμο, είναι καραγκιόζης. Από την πρώτη μέρα φαινόταν, με τις κλήσεις του στην αστυνομία. Έχω σκεφτεί σενάριο για την υπόθεση του πιλότου, θα γινόταν μια ωραία μαύρη κωμωδία» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Γιατί δεν γυρίστηκε τρίτη σεζόν της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα; «Όταν μου είπαν να κάνουμε και τρίτη σεζόν, είπα όχι. Προς το τέλος της δεύτερης σεζόν δεν μπορούσα… Κάθε μέρα γύρισμα, οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι χώροι, τι να κάνεις; Ενώ τα αυτοτελή είναι μια διαφορετική ιστορία κάθε φορά, κάνεις καινούργια πράγματα. Γι’ αυτό δεν κάναμε την τρίτη σεζόν και ευτυχώς γιατί μετά φαλίρισε το Mega και δεν θα πληρωνόμασταν ποτέ».

«Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έκοψε το τσιγάρο και άρχισε να τρελαίνεται, να τσαντίζεται. Και είπα στη Μπέσσυ Μάλφα “πες του να το αρχίσει πάλι γιατί δεν αντέχεται”. Ευτυχώς το άρχισε ξανά και ησυχάσαμε όλοι».

Διαβάστε επίσης

Πάνος Κοκκινόπουλος: Αυτές είναι οι δύο σειρές που ετοιμάζει, μία μυστηρίου, μία αστυνομική!