Πάνος Σταθακόπουλος: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου…»
Πρωινές εκπομπές

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου…»

Πάνος Σταθακόπουλος: «Έχω κάνει τη διαθήκη μου…»

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη νέα σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου

Για τη νέα συνεργασία του με τους Ρέππα – Παπαθανασίου, αλλά και τη διαθήκη του, μίλησε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σταθακόπουλος στο Breakfast@Star.

«Η νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου θα λέγεται: Η εκδίκηση της Τζέλας Δελαφράγκα. Θα είναι μία σάτιρα σε όλες τις ελληνικές σειρές, θα παίξουν πολλά και καλά ονόματα, θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Μεθαύριο πάμε στο στούντιο για τα τραγούδια», αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός.

«Πάντα περνάει από το μυαλό να φύγεις από μία συνεργασία, κάποιοι το κάνουν και κάποιοι όχι. Έχω συνεργαστεί με τον Λεωνίδα Κακούρη, τον έχω για πολύ λογικό άνθρωπο, θα πρέπει να έγινε κάτι σοβαρό για να αποχωρήσει από την παράσταση», απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από θεατρική παράσταση.

«Έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση με τους ηθοποιούς του Έρωτα Φυγά. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, σε βαθμό κατάθλιψης», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Η συνεργασία με τον Λάκη Γαβαλά στα Σύρματα ήταν εξαιρετική. Δεν μπορούσε να μάθει τα λόγια, οπότε τον χαλάρωσα. Του έλεγα: φαντάσου ότι είμαστε στο σπίτι σου, πίνουμε καφέ και μου τα λες», είπε για τη σειρά της ΕΡΤ και τη συνεργασία με τον Λάκη Γαβαλά.

Τέλος, παραδέχτηκε: «Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει τη διαθήκη μου. Γενικά μου αρέσει η τακτοποίηση στη ζωή, θέλω να έχω τα πράγματα σε κουτάκια».