Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε ο σωσίας του και είναι τραγουδιστής από τη Δανία
Πρωινές εκπομπές

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε ο σωσίας του και είναι τραγουδιστής από τη Δανία

Παντελής Παντελίδης: Βρέθηκε ο σωσίας του και είναι τραγουδιστής από τη Δανία

Η ομοιότητά τους είναι ανατριχιαστική

Τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη στο πρόσωπο του Δανού τραγουδιστή Janus Wiberg, βρήκε κάποιος στα social media με αποτέλεσμα να γίνει πολύ γρήγορα viral.

Ο Janus Wiberg ενημερώθηκε γι αυτήν την ομοιότητα και ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους για το αν ισχύει, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να μάθει τους στίχους του τραγουδιού «Γίνεται», του Παντελή Παντελίδη.

Ο Janus Wiberg μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τόνισε μεταξύ άλλων:  «Πρώτα από όλα θέλω να πω «Καλημέρα». Είμαι 32 ετών και είμαι από τα νησιά Φερόε που βρίσκονται ανάμεσα στη Δανία και την Ισλανδία. Έγινα διάσημος στην χώρα μου το 2016 όταν έκανα ένα από τα μεγαλύτερα hit. Μετά πήγα στην Δανία για να κάνω μουσική με τον παραγωγό μου»,.

«Μια μέρα ήμουν σε ένα βενζινάδικο και καθώς περίμενα μια κοπέλα με κοιτούσε πολύ έντονα, δεν μπορούσε καν να μου μιλήσει. Έβαλε το χέρι της στο πρόσωπό της και μου είπε “Θεέ μου είσαι ζωντανός; Τη απαντάω “τι συμβαίνει; Μου απαντάει ” Πρέπει να σε φωτογραφήσω, με τρόμαξες γιατί μοιάζει πολύ με τον Παντελή Παντελίδη. Τότε εγώ δεν ήξερα ποιος είναι», εξήγησε.

Για το βίντεο που είχε δημοσιεύει στο Instagram και τραγουδά το «Γίνεται», ανέφερε: «Φυσικά η ελληνική γλώσσα είναι δύσκολη για εμένα. Κάναμε τρεις ώρες για να μάθουμε τους στίχους του τραγουδιού. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά και αστείο ταυτόχρονα. Δεν έχω επικοινωνήσει με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αλλά ο αδελφός του σχολίασε σε μια από τις αναρτήσεις μου».

Διαβάστε ακόμα

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ο Νίκος Φώσκολος είχε στο μυαλό του το δικό του συμφέρον, δεν ενδιαφέρθηκε για τους ηθοποιούς του»