Παντελής Τουτουντζής: Απάντησε στο πιο hot ερώτημα του Twitter – «Θα γίνει make over στις διαγωνιζόμενες;»
Πρωινές εκπομπές

Παντελής Τουτουντζής: Απάντησε στο πιο hot ερώτημα του Twitter – «Θα γίνει make over στις διαγωνιζόμενες;»

Παντελής Τουτουντζής: Απάντησε στο πιο hot ερώτημα του Twitter – «Θα γίνει make over στις διαγωνιζόμενες;»

Ο γνωστός make up artist και κριτής του TV Queen προχώρησε σε αποκαλύψεις

Για τη συμμετοχή του στο νέο reality του OPEN, TV Queen, τον ρόλο του, αλλά και όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια, μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής στο Πρωινό Σουσού.

«Πάντα έχω άγχος, δημιουργικό. Θέλω να είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Να είναι ωφέλιμα αυτά που λέω για να βοηθήσω τα κορίτσια. Η εικόνα, ενώ είναι μακιγιάζ, πρέπει να αντιπροσωπεύει την αλήθεια μας. Έχω αγωνία για το πώς θα πάμε στα μαθήματα. Έχω πάρα πολλή δουλειά», δήλωσε αρχικά.

«Θα υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα διδασκαλίας. Θα τα δούμε όλα μέσα στο παιχνίδι. Θα έχουμε make over. Θα προσπαθήσω να πάρω πάρα πολλές πληροφορίες για να φτιάξουμε την ιστορία της κάθε κοπέλας ξεχωριστά», αποκάλυψε.

Για το αν αποδέχτηκε κατευθείαν την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη: «Με πολύ μεγάλη χαρά δέχτηκα. Στο J2US περάσαμε συγκλονιστικά. Κάνω πολλά χρόνια αυτό που κάνω και με επιτυχία. Έχω περάσει από δύσκολες καταστάσεις, κριτικές, δεν μπήκαν σαν γκουρού της δημοσιογραφίας αν και σπουδάζω δημοσιογραφία και τον Ιούνιο θα πάρω το πτυχίο μου. Μπήκα με την αλήθεια μου, με τις συμβουλές μου, από τη δική μου τη σκοπιά που είναι πολύ σημαντική γιατί είναι η εικόνα και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό λιθαράκι».

«Ούτε έκλαψα σε κανένα δωμάτιο, ούτε…»

Ο Παντελής Τουτουντζής απάντησε και στα ρεπορτάζ που ήθελαν άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής να δυσαρεστούνται με την παρουσία του στην κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα η Έλενα Χριστοπούλου και ο Τάσος Τρύφωνος.

«Εχώ είχα μιλήσει με την παραγωγή μέρες πριν. Στο ενδιάμεσο είχα φύγει για ένα ταξίδι και είχαμε πει όταν θα επιστρέψω θα κλείσουμε. Όλα έγιναν τελευταία στιγμή. Οριακά, με το που ήρθα, η παραγωγή ενημέρωσε τους υπόλοιπους. Ούτε έκλαψα σε κανένα δωμάτιο, ούτε υπήρξε αντιπαράθεση. Υπήρξε ενημέρωση ότι τελευταία στιγμή υπέγραψα και θα είμαι στην επιτροπή», ξεκαθάρισε και μίλησε για την καλή σχέση που έχει με την Έλενα Χριστοπούλου και τη γνωριμία με τον Τάσο Τρύφωνος μέσα από τη δουλειά του.

Διαβάστε ακόμα

Κατερίνα Γκαγκάκη για TV Queen: «Γιατί να με ανησυχεί η τηλεθέαση; Είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο του Open»