Πάολα: «Έχω τέσσερις διαφορετικές ηλικίες στη wikipedia. Ποια είναι άραγε η σωστή;»
Πρωινές εκπομπές

Πάολα: «Έχω τέσσερις διαφορετικές ηλικίες στη wikipedia. Ποια είναι άραγε η σωστή;»

Πάολα: «Έχω τέσσερις διαφορετικές ηλικίες στη wikipedia. Ποια είναι άραγε η σωστή;»

Τι είπε για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision

Για τις διαφορετικές ηλικίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και αφορούν στην ίδια, αλλά και τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision, μίλησε η Πάολα στην εκπομπή «Πρωινό μας».

«Είμαι νέος άνθρωπος, αν κι υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη. Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στην Wikipedia. Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές. Ποια είναι άραγε η σωστή;» δήλωσε μεταξύ άλλων η Πάολα.

«Δεν παρακολουθώ ποτέ την Eurovision, αλλά λόγω του Κωνσταντίνου που είναι καλός φίλος και συνεργάτης, είδα κάτι. Έχω να πω ότι αδικείται η αποστολή μας με αυτά τα σχόλια που έχω ακούσει. Είναι πολύ μικρός, οπότε δεν έχει εμπειρία. Θα έπρεπε να είμαστε επιεικείς. Στην Eurovision πήγε, δεν έφτασε και στον Θεό. Δεν είναι έμπειρο το παιδί, μπορεί να είχε πρόβλημα με τις νότες. Και τι έγινε; Εδώ υπάρχουν τραγουδιστές που δεν τραγουδούν σωστά κι έχουν κοινό που τους ακολουθεί. Μας πείραξε το παιδί που είναι 16 χρονών. Λένε ότι δεν υποστήριξε το παιδί ο Ρήγος. Για όνομα του Θεού τι έπρεπε να έχει; Όλον αυτόν συρφετό; Όλο το τσίρκο που κάνουν εκεί πάνω;» είπε φανερά εκνευρισμένη με τα σχόλια που έχουν ακουστεί και γραφτεί.

Αναφορικά με την κόρη της και το γεγονός ότι είναι αυστηρή μαμά, απάντησε: «Και μόνο που μεγαλώνεις, κάθε μέρα που περνάει βαραίνεις. Ακόμα και η έγνοια που θα έχεις για το παιδί σου, θα σκέφτεσαι “έφτασε εκεί”; Τότε ήμουν εγώ παιδί και όπως είμαι εγώ τώρα ήταν τότε η μαμά μου. Κανείς δεν πίστευε ότι θα είμαι έτσι σαν μαμά, γιατί ήμουν ένα ευγενικό αλητάκι».