Πάολα: «Ο Σφακιανάκης πρέπει να επιστρέψει στις πίστες – «Μόνο εγώ κι εκείνος ξέρουμε τι έγινε»
Πρωινές εκπομπές

Πάολα: «Ο Σφακιανάκης πρέπει να επιστρέψει στις πίστες – «Μόνο εγώ κι εκείνος ξέρουμε τι έγινε»

Πάολα: «Ο Σφακιανάκης πρέπει να επιστρέψει στις πίστες – «Μόνο εγώ κι εκείνος ξέρουμε τι έγινε»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη και απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του

Πρεμιέρα έκανε στο Fever το βράδυ της Παρασκευής 10/11 η Πάολα μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και η τραγουδίστρια μίλησες στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί.

Η Πάολα ρωτήθηκε για το να θα σκεφτόταν να δοκιμάσει και κάτι άλλο εκτός από το τραγούδι, όπως για παράδειγμα την υποκριτική κι εκείνη ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι πάρα πολύ καλή ση μουσική; Τι δουλειά έχω εγώ με το άλλο. Ποτέ δεν ξέρεις, αν κάνω ένα πέρασμα για πλάκα όμως, όχι να είμαι ηθοποιός, για όνομα του Θεού. Είμαι τραγουδίστρια, είμαι παιδί της μουσικής, η μάνα μου, εκτός από τη βιολογική, είναι η μουσική».

Για το αν είχε τηλεοπτικές προτάσεις, είτε για παρουσίαση, είτε για κριτική επιτροπή, απάντησε: «Ναι, αλλά γέλασα, δεν το αρνήθηκα. Μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση», κοιταζοντας το μικρόφωνο του Mega με νόημα.

Για τη Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, τόνισε: «Η ΕΡΤ διάλεξε την καλύτερη. Είναι φιλαράκι μου, είναι ταλαντούχο πλάσμα, είναι νεράιδα, είναι μουσικός και καλή της επιτυχία. Δεν θα πήγαινα στη Eurovision δεν το βλέπω καν».

Για τα αρνητικά σχόλια στις στυλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή, απάντησε: «Η Δέσποινα Βανδή έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ποια είναι. Ένα φορεματάκι είναι στο φινάλε, θα κρίνουμε τη Δέσποινα Βανδή με τέτοια πορεία από ένα φόρεμα; Εντάξει αν το φορέσει η μαμά μου σίγουρα θα μου φύγουν τα μαλλιά, αλλά για τη Δέσποινα Βανδή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Δεν έχει ηλικία η Δέσποινα Βανδή και κανένας καλλιτέχνης».

Για τον Νότη Σφακιανάκη και το ενδεχόμενο της επιστροφής του: «Πρέπει να επιστρέψει στις πίστες. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο Νότης Σφακιανάκης και τέλος. Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Κανείς δεν ξέρει και δεν ήταν κανείς εκεί και ο καθένας έγραψε ό, τι ήθελε, μόνο εγώ και ο Σφακιανάκης δεν μιλήσαμε γι αυτό… Γι αυτόν τον λόγο θα ξανασυνεργαζόμουν. Ήταν μια κακή στιγμή».

Διαβάστε ακόμα

Βασίλης Μπισμπίκης: Άφησε τη Δέσποινα Βανδή και πήγε στην Πάολα