Παπανώτας για Μακαλιά: «Το ανόητο χιούμορ, στυλ Mr Bean, δεν με αγγίζει»
Πρωινές εκπομπές

Παπανώτας για Μακαλιά: «Το ανόητο χιούμορ, στυλ Mr Bean, δεν με αγγίζει»

Παπανώτας για Μακαλιά: «Το ανόητο χιούμορ, στυλ Mr Bean, δεν με αγγίζει»

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε το ντύσιμο του Δημήτρη Μακαλιά σαν αλεξιπτωτιστής

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού την στάση του Δημήτρη Μακαλιά, την Μπέττυ Μαγγίρα και τις δηλώσεις Κωνσταντίνου Βασάλου.

Αναφερόμενος στο ντύσιμο του Δημήτρη Μακαλιά και την Μπέττυ Μαγγίρα, σχολίασε:

«Το έκανε δεύτερη φορά; Νόμιζα ότι πριν από χρόνια είχε μπει σαν αλεξιπτωτιστής στην τηλεόραση. Δεν έχω να πω κάτι, το ανόητο χιούμορ στυλ MR Bean, δεν με αγγίζει».

«Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μπέττυ Μαγγίρα λένε ανοησίες, δεν με νοιάζει, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχω δει πάρα πολλά. Ξαφνικά μια γυναίκα στα πενήντα της να θυμάται να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει και να τραγουδάει και στα μπουζούκια, αφού της αρέσει καλά κάνει».

«Ο κύριος Μακαλιάς το παίζει μεγάλος ηθοποιός και ερμηνευτής και μετά κάθεται σε ένα πάνελ και κάνει τον αλεξιπτωτιστή. Είναι άλλο το χιούμορ και άλλο η αυθάδεια, αυτό που κάνουν η Μαγγίρα και ο Μακαλιάς είναι αυθάδεια».

Για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου, σχολίασε:

«Έχει κρίνει και εμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είναι η δουλειά του. Τον συμπαθώ πολύ και θέλω να του πω κάτι. Πρώτον κάνεις κακές παρέες, δεύτερον η τηλεόραση θέλει προσοχή, μπορεί να καείς απότομα και να είναι και ξαφνικός θάνατος μαζί και τρίτον το μαλλί θέλει κούρεμα».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις: