Παρέμβαση πατέρα Κυριακής στο Χαμογέλα και πάλι: Ζήτησε να επιστρέψει ο Γιώργος Καλλιακμάνης στο πλατό
Πρωινές εκπομπές

Παρέμβαση πατέρα Κυριακής στο Χαμογέλα και πάλι: Ζήτησε να επιστρέψει ο Γιώργος Καλλιακμάνης στο πλατό

Παρέμβαση πατέρα Κυριακής στο Χαμογέλα και πάλι: Ζήτησε να επιστρέψει ο Γιώργος Καλλιακμάνης στο πλατό

Όσα μεταφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής μέσω της δικηγόρου του

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στον «αέρα» του Χαμογέλα και πάλι, ανάμεσα στον Γιώργο Καλλιακμάνη και τον Νίκο Συρίγο, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αποχώρησει εκνευρισμένος από το πλατό.

Η κ. Καλλιακμάνης πήρε επί προσωπικού τα λεγόμενα του δημοσιογράφου και όπως είπε, είναι πατέρας δύο κοριτσιών και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα όσα έχει κάνει 30 χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ.

Λίγο μετά την αποχώρησή του, η δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 28χρονης Κυριακής, βγήκε στον «αέρα» για να μεταφέρει την επιθυμία του πατέρα του κοριτσιού.

«Η επιθυμία του πατέρα είναι να επέστρεφε ο κ. Καλλιακμάνης διότι ένιωσε στα λόγια του δικαίωση, επειδή έθεσε υπόψιν του κοινού ότι υπάρχουν και ευθύνες άνωθεν, όχι μόνο των αστυνομικών, των συγκεκριμένων που υπηρετούσαν εκείνη τη στιγμή, αλλά και των ανώτερων, που τους είχαν βάλει σε αυτή τη θέση», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μαζαράκη.

«Του ζήτησα συγγνώμη»

Μετά από αυτήν την παρέμβαση του πατέρα, μέσω του δικηγόρου του, ο κ. Καλλιακμάνης βγήκε τηλεφωνικά στον «αέρα» για να ξεκαθαρίσει.

«Εγώ δεν κάνω πισωγύρισμα. Είπα να βγω γιατί με παρακάλεσε ο πατέρας της Κυριακής. Με πήρε κλαίγοντας και του ζήτησα εγώ συγγνώμη για όλους αυτούς που φταίνε. Που δεν ξέρω αν του έχει ζητήσει άλλος», είπε χαρακτηριστικά.

«Οφείλω όταν με θίγουν, όταν αναφέρονται σε εμένα και μου λένε θα σας κυνηγάει η κοινωνία, οφείλω να προστατεύσω όχι μόνο τον εαυτό μου, γιατί έχω δύο κορίτσια και ταυτίζομαι με τον πατέρα, οφείλω να υπερασπιτώ και τους αστυνομικούς που έχουν φτύσει το αίμα τους, τους έχουν κλάψει οι γονείς του και αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε.

«Να δούμε ποιοι άλλοι φταίνει, ποιοι άφησαν εκεί το τμήμα μη επανδρωμένο. Να μάθουμε και να πούμε στους αστυνομικούς ότι με το περιπολικό έχουν υποχρέωσει να μεταφέρουν όποιον πολίτη χρήσει προστασίας, όπως και όποιον πολίτη πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Έχουν υποχρέωση. Κι αν υπάρχει εμπλοκή κανείς δεν θα ζητήσει ευθύνη. Πρέπει να το πουν στους αστυνομικούς, όχι μόνο να δίνουν νομοθετήματα. Υπάρχουν κάποιοι που πάνε με το γράμμα του νόμου», πρόσθεσε ο κ. Καλλιακμάνης.

Διαβάστε ακόμα

Χαμογέλα και πάλι: Ένταση στο πλατό – Πέταξε το μικρόφωνο κι έφυγε ο Γιώργος Καλλιακμάνης