Παρθένα Χοροζίδου: «Έχω υποχρέωση να βοηθήσω τουλάχιστον έναν άνθρωπο την ημέρα για τη δική μου την ψυχή»
Πρωινές εκπομπές

Παρθένα Χοροζίδου: «Έχω υποχρέωση να βοηθήσω τουλάχιστον έναν άνθρωπο την ημέρα για τη δική μου την ψυχή»

Παρθένα Χοροζίδου: «Έχω υποχρέωση να βοηθήσω τουλάχιστον έναν άνθρωπο την ημέρα για τη δική μου την ψυχή»

Η Παρθένα Χοροζίδου κάθισε τον καναπέ του «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για την ζωή της, αλλά και για τα επαγγελματικά της.

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Οι άντρες με τα όλα τους», που πρωταγωνιστεί.

«Σε αυτή την παράσταση είμαι μία κομμώτρια, είμαι παντρεμένη με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Ο Σωτήρης έχει ένα θέμα όπως και όλοι άνδρες της παράστασης, είναι ένα σωματικό πρόβλημα και προσπαθούμε να ανανεώσουμε τη σχέση μας. Αυτά παλεύω να κάνω. Γενικότερα τα αγόρια μας έχουν προβλήματα τα οποία προσπαθούν να λύσουν», ανέφερε αρχικά η Παρθένα Χοροζίδου.

«Τα παιδιά μας δεν «κωλώνουν»… θα τα βγάλουν όλα», είπε για την «αποκαλυπτική» σκηνή στην παράσταση, και συνέχισε: «η ελληνική εκδοχή της παράστασης είναι πιο τρυφερή, κα έχει ένα ανέβασμα πολύ γλυκό και πολύ τρυφερό. Βλέπεις κάποιος απελπισμένους ανθρώπους που αναγκάζονται να «βγουν στο κλαρί».

Η αγαπημένη ηθοποιός, τοποθετήθηκε σχετικά με την ζωή της.

«Είχα μία πολύ καλή αφετηρία, είχα ένα σπίτι να κοιμάμαι, φαγητό να φάω, έχω φίλους, αυτοί είναι η περιουσία μας. Εάν δεν τα έχεις αυτά στη ζωή σου πρέπει να βρεις κάτι.

Έχω υποχρέωση να βοηθήσω τουλάχιστον έναν άνθρωπο την ημέρα για τη δική μου την ψυχή, και μετά ησυχάζει και η ψυχή σου», τόνισε.

Για την ενασχόλησή της με το θέατρο, αποκάλυψε πως ήταν στη Θεσσαλονίκη, και εκεί γνώρισε τον Σταμάτη Κραουνάκη.

«Κάναμε μία παράσταση που χαρακτηρίστηκε μία από τις καλύτερες της 10ετίας με πολύ ωραίους ηθοποιούς. Δεν είχα εμπειρία από θέατρο, εγώ μπαλέτο και ωδείο ήξερα. Και κατεβήκαμε στην Αθήνα για να ακολουθήσουμε τον δρόμο μας, και έτσι πήγα στη σχολή Θεοδοσιάδη. Δεν μου λείπει η ζωή στη Θεσσαλονίκη, γιατί πηγαίνω συχνά», ανέφερε.

Κλείνοντας, η Παρθένα Χοροζίδου, έδωσε ένα θετικό μήνυμα.

«Όταν έχω τις μαύρες μου την πληρώνει η αδερφή μου, μιλάω με τον εαυτό μου γιατί βοηθάει την ψυχή. Πρέπει να καθαρίσουμε τη μαυρίλα, όσο αντέξουμε, θα νικήσουμε. Το καλό νικάει πάντα», κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.