Πασχάλης Τσαρούχας: «Ήταν τέτοιο το χτύπημα που αισθάνθηκα ότι μισοπέθανα και γύρισα»
Πρωινές εκπομπές

Πασχάλης Τσαρούχας: «Ήταν τέτοιο το χτύπημα που αισθάνθηκα ότι μισοπέθανα και γύρισα»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Ήταν τέτοιο το χτύπημα που αισθάνθηκα ότι μισοπέθανα και γύρισα»

Μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον ρόλο του στη «Γη της ελιάς».

«Ο Στάθης είναι ένας καλός άνθρωπος που τον τυραννά η γυναίκα του. Δεν με έχει ταλαιπωρήσει καμία γυναίκα ποτέ. Ο Στάθης είναι εργατικός, φιλότιμος, είναι κιμπάρης, που λέμε. Εγώ είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα σου πει να πάμε για καφέ και θα κάτσει εκεί τρεις ώρες. Πάντα έχω κάτι να κάνω».

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν το έχει καθόλου με τις δημόσιες σχέσεις, ενώ είπε πως έχει μείνει απλήρωτος από δουλειές και πάντα φροντίζει να μην εξαρτιέται συναισθηματικά από την δουλειά του.

«Το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή μου ήταν ο ερχομός των παιδιών μου», είπε.

Λάτρης των μηχανών, μίλησε για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν: «Μία φορά ένας άνθρωπος έκανε ένα λάθος και με πέταξε σε μία κολόνα. Ήταν τέτοιο το χτύπημα που αισθάνθηκα ότι μισοπέθανα και γύρισα».

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι κατά των παπαράτσι, καθώς τον φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση. «Λέω, δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους; Δεν έχεις καλύτερο τρόπο να κερδίσεις τη ζωή σου; Γιατί μία κοινωνία θα πρέπει να βλέπει από την κλειδαρότρυπα;».

«Αισθάνομαι ότι είχα πέραση, είχα ζήτηση. Επίσης ήξερα ότι ήταν ένα πράγμα που είχε ημερομηνία λήξης γιατί θα έβγαινε ένα άλλο παιδί μετά από μένα και το να έχεις ζήτηση είναι θέμα μόδας».

Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει λόγο για να παντρευτεί ξανά.