Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: «Ξέρετε ότι ο Μπάμπης εμπλεκόταν σε εμπόριο ναρκωτικών; Τη σκότωσε για να μην τη σκοτώσει η συμμορία»
Πρωινές εκπομπές

Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: «Ξέρετε ότι ο Μπάμπης εμπλεκόταν σε εμπόριο ναρκωτικών; Τη σκότωσε για να μην τη σκοτώσει η συμμορία»

Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: «Ξέρετε ότι ο Μπάμπης εμπλεκόταν σε εμπόριο ναρκωτικών; Τη σκότωσε για να μην τη σκοτώσει η συμμορία»

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δίνει το κίνητρο της δολοφονίας όπως του το αποκάλυψε ο ίδιος ο κατηγορούμενος

Μια νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής Καρολάιν Κράουτς έδωσε ο πατέρας της, μιλώντας στο Πρωινό και την Κέλλυ Χεινοπώρου.

«Είναι πολύ χαρούμενη. Τη βλέπω με βιντεοκλήσεις σε καθημερινή βάση. Μένει με τη θετή μου κόρη που είναι διάσημη καλλιτέχνης στις Φιλιππίνες. Προσφωνεί τη θετή μου κόρη μανούλα και τον σύζυγό της μπαμπάκα.

Κατά την άποψή μου θα ήταν γελοίο να τη βάλουν να μείνει με τους γονείς του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της.

Προς το παρόν δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Δεν θέλω να την ενοχλήσω γιατί  είναι τόσο χαρούμενη εκεί.

Δεν έχει ρωτήσει ποτέ για τον πατέρα της και έτσι δεν της έχουμε μιλήσει ποτέ για αυτό.

Θα πρέπει να της πω την αλήθεια» είπε για την εγγονή του, τη μικρή Λυδία.

«Δεν πρέπει να βγει ποτέ από τη φυλακή. Ήταν δειλός. Δεν την σκότωσε καν όταν ήταν ξύπνια.

Είναι φρικτό αυτό που έκανε.

Όλοι αγαπούσαν την Καρολάιν, όλοι ήρθαν στην κηδεία της» είπε.

Όπως αποκάλυψε, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε εμπόριο ναρκωτικών με το ελικόπτερο που διαχειριζόταν.

Εξήγησε ότι ακόμα και όταν η Καρολάιν παντρεύτηκε, συνέχισε να της δίνει κάποια λεφτά.

«Δεν ήξερα ότι όπως αποδείχτηκε εκείνος τα έπαιρνε και την άφηνε χωρίς χρήματα.

Πριν πεθάνει, η Καρολάιν με πήρε και μου είπε ότι ήθελε να αγοράσει ένα οικόπεδο για να χτίσει σπίτι και της είπα “φυσικά, πόσα θέλεις;” γιατί πιθανόν ήδη ξέρετε είμαι πολύ πλούσιος.

Και μου είπε ότι η γη κοστίζει 70.00ο ευρώ ή κάτι τέτοιο. Της έδωσα 35.000 ευρώ και άλλα τόσα η μητέρα της. Όλα τα λεφτά τα είχε πάρει ο Μπάμπης και πήρε το οικόπεδο στο όνομά του. Το φαντάζεστε;

Ξέρετε ότι ο Μπάμπης εμπλεκόταν σε εμπόριο ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο που συνήθιζαν να πηγαίνουν με την Καρολάιν. Ο ιδιοκτήτης εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι η συμμορία του χρειαζόταν έναν πιλότο ελικοπτέρου να μεταφέρει ναρκωτικά.

Επρόκειτο για δουλειά με πολύ καλά λεφτά.

Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Το είπε στην Καρολάιν, που ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και του είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχισε να κάνει εμπόριο ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε αμέσως για τις Φιλιππίνες.

Εκείνος είπε  στους ανθρώπους της συμμορίας ότι θέλει να σταματήσει και τον ρώτησαν γιατί. Και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι θα τον παρατήσει η γυναίκα του. Του είπαν ότι πρέπει να το κρατάει κρυφό από εκείνην και ότι αν μια μέρα φύγει, ξέρει και θα μιλήσει και “πρέπει να την ξεφορτωθούμε”. Έτσι στο τέλος τη σκότωσε εκείνος. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που τη σκότωσε γιατί οι άνθρωποι της συμμορίας θα την σκότωναν αν δεν το έκανε εκείνος.

Αν μιλήσετε με τη μητέρα του θα σας το επιβεβαιώσει».