Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δυσκολεύτηκα να έλξω έναν υγιή σύντροφο στη ζωή μου»
Πρωινές εκπομπές

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δυσκολεύτηκα να έλξω έναν υγιή σύντροφο στη ζωή μου»

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δυσκολεύτηκα να έλξω έναν υγιή σύντροφο στη ζωή μου»

Η κρίση πανικού και η κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχτεί

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της, τη σχέση της με τον πνευματικό της αλλά και για την αρνητική ενέργεια. Τι αποκάλυψε για τις κακοποιητικές σχέσεις που είχε;

«Πριν από κάθε μου εμφάνιση καθαρίζω με φασκόμηλο όλο το χώρο και προσεύχομαι. Χρειάζομαι λίγο χρόνο μόνη μου να ευχαριστήσω τον Θεό που είμαι εδώ και κάνω τη δουλειά που πρέπει να κάνω. Ήμουν πάντα απαισιόδοξη. Είχα ηττοπάθεια, αλλά πλέον έχω περάσει στην άλλη πλευρά και το θεωρώ πολύ μεγάλη νίκη για εμένα. Η απώλεια ενός φίλου μου με έκανε να αναθεωρήσω τον τρόπο σκέψης μου και να ακολουθήσω ένα πιο πνευματικό μονοπάτι.

Πριν από δύο χρόνια έπαθα μια τρελή κρίση πανικού κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης κι έχασα κάθε επαφή με το περιβάλλον και το σώμα μου. Χρειάστηκε να πάω σε γιατρό. Από τότε είπα πως θα χαίρομαι με  τη δουλειά μου, αλλιώς θα κάτσω σπίτι μου. Για εμένα ξαναγεννήθηκα πριν από δύο χρόνια, τότε ξεκίνησε η δική μου καριέρα και ζωή», είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε στη συνέχεια: «Όταν είπα πως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου».

«Εμπιστεύομαι την ενέργειά μου όταν κάποιος έχει κάτι αρνητικό. Αισθάνομαι την αρνητική ενέργεια του άλλου, όταν σφίγγεται το στομάχι μου και η καρδιά μου. Έχω πια αρχίσει να εμπιστεύομαι το σώμα μου», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πολύ καλά, είμαι μόνη μου εδώ και αρκετό καιρό και είμαι σε φάση που έχω εστιάσει σε εμένα. Σε πρώτο ραντεβού με έχει πάρει ο ύπνος, ενώ μου μιλούσε».

Για την κακοποιητική σχέση που είχε, ανέφερε: «Ήμουν πολύ μικρή τότε, είχαμε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Δυσκολεύτηκα μετά να καταλάβω τι είναι υγιές. Αμέσως μετά έκανα μια μακροχρόνια σχέση που πάλι δεν ήταν υγιής, αλλλά επειδή δεν υπήρχε φυσική βία, θεώρησα ότι είναι νορμάλ, να σε απαξιώνει ο άλλος, να σε εκφοβίζει. Δυσκολεύτηκα να έλξω έναν υγιή σύντροφο στη ζωή μου. Παρόλα αυτά, νιώθω τυχερή γιατί από τα 25 και μετά, ό,τι επιλογές έκανα, είναι επιλογές που θα ξαναέκανε, με ανθρώπους που κέρδισα ωραία πράγματα».