Παύλος Κοντογιαννίδης: «Αυτός που δημιούργησε τα πρωινάδικα έμμεσα ήμουν εγώ…»
Πρωινές εκπομπές

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Αυτός που δημιούργησε τα πρωινάδικα έμμεσα ήμουν εγώ…»

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Αυτός που δημιούργησε τα πρωινάδικα έμμεσα ήμουν εγώ…»

Η συμβουλή στη Ρούλα Κορομηλά που «γέννησε» την πρωινή ζώνη όπως την ξέρουμε σήμερα

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star παραχώρησε ο Παύλος Κοντογιαννίδης και μέσα σε όλα μίλησε για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» ενώ αποκάλυψε ότι ο ιθύνων νους πίσω από τη «γέννηση» των πρωινών εκπομπών είναι ο… ίδιος.

«Ο κόσμος δεν πρόλαβε να δει τους παλιούς. Ήταν μία σειρά, που είχε ρεζερβέ πριν παιχτεί και επειδή δεν έφτανε ο χρόνος με τις προετοιμασίες και τα γυρίσματα και 24ωρες βάσεις δουλειάς, πήγαινε όλο πίσω και έγιναν 6 επεισόδια κι έμεινε ο κόσμος με τη χαρά και τη γλύκα. Και τώρα τι; Θα πάρει ο καθένας να παίξει τον ρόλο του τάδε ή της τάδε; Ο καθένας και η καθεμιά ήταν αριστουργήματα».

«Έχουν απομονώσει όλες τις ατάκες μου στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή” που σημαίνει ότι ο κόσμος το θέλει. Εγώ ούτως ή άλλως μόνιμο guest έκανα. Είπα και στον Αλέξανδρο Ρήγα ότι με έχετε τρελάνει. Στην Αμερική πρώτα γίνεσαι star και μετά guest star, εγώ κάνω καριέρα guest star χωρίς να είμαι star».

Θα αναλάμβανε ποτέ πρωινή εκπομπή, ο Παύλος Κοντογιαννίδης απάντησε: «Δεν μου έχουν κάνει πρόταση, αλλά είμαι καλός στο μπλα μπλα. Όταν έλεγαν για τα πρωινάδικα, τους έλεγα ότι παίζουν τον ρόλο του ψυχοθεραπευτή. Μερικές εκπομπές είναι και κίτρινες».

Στη συνέχεια, περιέγραψε το πώς έπεισε την Ρούλα Κορομηλά να αναλάβει την πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1: «Αυτός που δημιούργησε τα πρωινάδικα ήταν έμμεσα αυτός που βλέπεις τώρα. Η Ρούλα Κορομηλά, που είναι η αρχηγός, δούλευε στην ΕΡΤ. Μου είπε ότι ανοίγουν δύο κανάλια ιδιωτικά και ότι ήθελε την άποψή μου. Μου είπε ότι “στον ΑΝΤ1 μου έκαναν πρόταση να πάω να κάνω πρωινή εκπομπή”. Λέω “εδώ τι κάνεις; Μία εκπομπή σίγουρη, μόνιμη, επιτυχημένη. Εκεί θα κάνεις κάτι που δεν το ξέρεις και εγώ είμαι υπέρ του ρίσκου”. Πέρασαν 6 μέρες και χτύπησε αργά το τηλέφωνο μετά το θέατρο και μου είπε να έρθεις αύριο το πρωί στο πλατό και θα είσαι ο πρώτος καλεσμένος στον “Πρωινό Καφέ”, ο νονός. “Την πήρα την εκπομπή, αφού έτσι μου είπες”. Κι έτσι καθιερώθηκαν μετά τα πρωινάδικα».

Διαβάστε επίσης

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Κάνω μια κρακ, βγάζω τη θήκη με το δόντι και η μάνα μου ξεκίνησε να βρίζει τον Τσιάνο και να λέει….»