Παύλος Κοντογιαννίδης: «Δεν τυποποιούμαι – Αυτοχαρακτηρίζομαι “ρολίστας”»
Πρωινές εκπομπές

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Δεν τυποποιούμαι – Αυτοχαρακτηρίζομαι “ρολίστας”»

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Δεν τυποποιούμαι – Αυτοχαρακτηρίζομαι “ρολίστας”»

Όλα όσα είπε για τον λόγο που δεν τον βλέπουμε στη τηλεόραση

Στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν καλεσμένος ο Παύλος Κοντογιαννίδης που τον έχουμε αγαπήσει μέσα από τις σειρές και τις ταινίες που έχει συμμετάσχει και έχουν αφήσει εποχή.

Μίλησε για το πώς δημιούργησε το σπίτι του στον Βαρνάβα, για τους ρόλους που έχει αναλάβει αλλά και τα κινούμενα σχέδια.

«Είναι μια Κιβωτός με δέντρα. Έχω δέντρα, φρούτα εκεί. Εγώ είμαι από την επαρχία και έζησα πολλά χρόνια εκεί. Όταν ήρθα στην Αθήνα ήθελα να είχα ένα μέρος δικό μου, να έχω 1-2 πεύκα. Μετά αυτά έγιναν πολλά», είπε για το ησυχαστήριό του.

Για τον λόγο που δεν τον βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση είπε: «Δεν μου γίνονται προτάσεις, αλλά δεν έχω παράπονο. Όσες είχα δεχτεί, έχουν αφήσει εποχή. Ότι έχω κάνει είναι σαν μικρά διαμαντάκια που έχουν αποθηκευτεί στο διαδίκτυο.

Είχα μια πρόταση φέτος, είδα το σενάριο καταπληκτικό αλλά μετά από μια βδομάδα ότι για τον έναν ρόλο είμαι μεγάλος, για τον άλλον είμαι μικρός και τελικά έχασα και τους δύο ρόλους.

Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι».

Μίλησε και για τα κινούμενα σχέδια όπου δανείζεται τη φωνή του και έχει πάρει βραβείο στο τραγούδι και τρελαίνονται όλα τα παιδάκια όταν τον ακούνε.

«Δεν τυποποιούμαι. Αυτοχαρακτηρίζομαι “ρολίστας”. Κάνω διαφορετικά αλλά μου αρέσουν».