Παύλος Σταματόπουλος VS Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος το φόρεσε καλύτερα;
Πρωινές εκπομπές

Παύλος Σταματόπουλος VS Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος το φόρεσε καλύτερα;

Παύλος Σταματόπουλος VS Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος το φόρεσε καλύτερα;

Ο παρουσιαστής και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν την ίδια μπλούζα και το δίλημμα είναι μεγάλο!

Στις Σπέτσες βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Κασσελάκης, για τον Spetses Marathon και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είχαν όλο το ρεπορτάζ για το πώς περνά στο νησί, μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ!

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ και τον εικόνων που προβάλονταν στην εκπομπή, ο Παύλος Σταματόπουλος παρατήρησε ότι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, φορούσε την ίδια μπλούζα με τον ίδιο, ενώ με το συγκεκριμένο T shirt έχει εμφανιστεί και ο Τάιλερ!

Το «ποιος το φόρεσε καλύτερα» ήταν αναμενόμενο, με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της να διχάζεται, ανάμεσα σε Παύλο και Στέφανο! Ποιοι ψήφισαν τον γνωστό παρουσιαστή και ποιοι τον νέο πολιτικό;

Δείτε στο βίντεο

Το παγωτό του Κασσελάκη

Σε συνέχεια των ρεπορτάζ για το τι τρώει ο Στέφανος Κασσελάκης, πώς προτιμά την πίτσα του ή τι περιλαμβάνει το πρωινό του, το «Χαμογέλα και πάλι» αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του παγωτό.
Η ιδιοκτήτρια καταστήματος παγωτών που συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη αποκαλύπτει στο «Χαμογέλα και Πάλι!» τι παγωτό προτιμά ενώ ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που επιλέγει μιλά για εκείνον.

Διαβάστε ακόμα

Φαίη Σκορδά για Στέφανο Κασσελάκη: «Ούτε η Μενεγάκη τέτοια διάδραση με το κοινό της»