Παύλος Χαϊκάλης: «Είναι η ξεφτίλα μιας κοινωνίας. Σιχάθηκα, γιατί….»
Πρωινές εκπομπές

Παύλος Χαϊκάλης: «Είναι η ξεφτίλα μιας κοινωνίας. Σιχάθηκα, γιατί….»

Παύλος Χαϊκάλης: «Είναι η ξεφτίλα μιας κοινωνίας. Σιχάθηκα, γιατί….»

Όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το «θείο δώρο» που του δόθηκε στην εκπομπή, Δύο στις 10

Στην εκπομπή, Δύο στις 10, παραχώρησε συνέντευξη μετά από πολύ καιρό ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και την αντιμετώπιση που είχε ο ίδιος μετά τις κατηγορίες που ακούστηκαν δημοσίως.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Τρόμαξα όταν έκανα επιτυχία! Δεν ήμουν ποτέ συνυφασμένος με τη δόξα, με τα χρήματα. Μου έχουν κάνει προτάσεις αλλά δεν θεώρησα ότι είναι κάτι αξιόλογο.

Το 50-50 δεν το ήθελαν, απορρίφθηκε από τον ΑΝΤ1, μετά το πήρε το MEGA και ήθελε τον πρώτο χρόνο να το κλείσει. Απλά είδαμε υψηλή θεαματικότητα στις επαναλήψεις και συνεχίστηκε.

Το ότι πάει καλά η σειρά, δεν τους αρέσει. Βλέπω πρώην συναδέλφους να μιλάνε, και βλέπω έναν κόσμο να βγάζει κακία. Αν έχεις διαφορετική γνώμη δεν μπορείς να την πεις, φοβάσαι.

Τα σόσιαλ μίντια είναι καταδίκη του ανθρώπου! Κάτω από ένα ψευδώνυμο, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

«Τηλεόραση δεν βλέπω ιδιαίτερα, περισσότερο διαβάζω. Αν δω κάτι, θα δω ξένα σήριαλ. Έχω κάποιες ενστάσεις για τα ελληνικά και δεν θέλω να πω. Δεν θέλω να ισοπεδώσω, απλώς δεν βλέπω.

Αυτό το πράγμα που συνέβη, έχουν εξαφανιστεί οι φίλοι. Εάν το πάρεις από την θετική και πεις Θεέ μου σε ευχαριστώ για τον πόνο που δημιουργήθηκε, για αυτή την εχθρότητα, κατάφερα να δω το φως στο σκοτάδι.

Έβλεπα την υπόθεση του Πέτρου και μιλούσαν άνθρωποι που είχαν βοηθηθεί και δεν είχαν λόγο να μιλήσουν.

Έχουν φαγωθεί αν μιλάω με τον Φιλιππίδη. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ότι είμαστε μαζί, έχουμε κάνει πράγματα.

Το τι συζητάω εγώ με τον Φιλιππίδη είναι δικό μας θέμα. Είναι ηθικό απαράδεκτο να μην τον πάρω να δω τι κάνει! Στο μυαλό σας οι περισσότεροι δημοσιογράφοι πρέπει να φτιάξουμε ένα θέμα ακόμη και όταν δεν υπάρχει.

Αρνούμαι να μιλήσω, με παίρνει δημοσιογράφος και της αρνούμαι με ευγενικό τρόπο και γίνονται θέμα! Ναι μιλάω με τον Φιλιππίδη, δεν υπερασπίζομαι ούτε καταδικάζω τον Φιλιππίδη.

Είστε κατάπτυστοι όλοι σας! Είναι ανθρωποφαγία, είναι έκπτωση των αξιών, είναι η ξεφτίλα και η σαπίλα της κοινωνίας σε όλο το μεγαλείο της».

Όταν βγαίνει ένα γεγονός οφείλεις να πεις “μπορεί να είναι ναι, μπορεί να είναι όχι”. Εκείνο που δεν έγινε από τους δημοσιογράφους είναι ότι για το αδίκημα που πήγε φυλακή, αθωώθηκε. Δεν είδα να προβάλλεται τόσο πολύ.

Όταν περνούν κάποιοι από δικαστήριο και κάθε μέρα βομβαρδίζεται η τηλεόραση και βγαίνει ο άλλος που δεν έχει λόγο να μιλάει, έλα στη θέση του ενόρκου. Είναι δουλειά της τηλεόρασης να κάνει πλύση εγκεφάλου;».

Διαβάστε επίσης

Παύλος Χαϊκάλης: «Τα γεγονότα που έγιναν με έκαναν να σιχαθώ, είδα καφρίλα…»