«Πεδίο μάχης» η Super Κατερίνα με Τατσόπουλο – Καραγιάννη: «Σκάσε απατεώνα!»
Πρωινές εκπομπές

«Πεδίο μάχης» η Super Κατερίνα με Τατσόπουλο – Καραγιάννη: «Σκάσε απατεώνα!»

«Πεδίο μάχης» η Super Κατερίνα με Τατσόπουλο – Καραγιάννη: «Σκάσε απατεώνα!»

Ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του Alpha

Συνεχίζεται σήμερα (29/3) η δίκη του δημοσιογράφου και ιδρυτή της ιστοσελίδας Ellinika Hoaxes, Δημήτρη Αλικάκου, μετά από αγωγή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Ο Δημήτρης Αλικάκος, στο βιβλίο του “Λύτρωση – Περί του Αγίου Φωτός” είχε συγκεντρώσει μαρτυρίες ανθρώπων που εμπλέκονται στη διαδικασία της αφής του φωτός, όπως σκευοφύλακες του Πανάγιου Τάφου και Πατριάρχες και οι οποίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για θαύμα, αλλά η αφή γίνεται με τη βοήθεια ανθρώπινου χεριού.

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων απάντησε με αγωγές, ζητώντας χρηματική αποζημίωση.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα τοποθετήθηκαν ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Ανδρέας Καραγιάννης επί του θέματος με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα ανάμεσα στους δύο άνδρες και εκατέρωθεν βολές να εξαπολύονται.

«Δεν ασχολούμαι άλλο με τον κύριο Καραγιάννη. Ήδη μου είναι επώδυνο να συζητώ να βγαίνω κάθε φορά με αυτόν τον απατεώνα και να αντιπαρατίθεμαι» είπε εκνευρισμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος επειδή διαρκώς τον διέκοπτε ο συνομιλητής του.

Και συνέχισε:

«Με δίνεις κάθε μέρα στα σκυλιά σου να με φάνε. Όποιος μπει στην ιστοσελίδα σου, που είναι μια χωματερή απάτης, κάθε μέρα ανεβάζεις 20 θαύματα! Την επόμενη φορά κυρία Καινούργιου να μου φέρεται έναν μεγαλοαπατεώνα όχι έναν μικροαπατεώνα. Το θεωρώ αναξιοπρεπές να μιλάω με έναν μικροαπατεώνα!».

«Σκάσε! Δεν τον διακόπτω και με διακόπτει!».

Διαβάστε επίσης

Καραγιάννης σε Μικρούτσικο: «Πρέπει να αρχίσεις λίγο τη νηστεία, σε βλέπω λίγο εκνευρισμένο το τελευταίο διάστημα!»