Πέννυ Μπαλτατζή: «Ο άντρας μου είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου αλλά είναι και το γκομενάκι μου»
Πρωινές εκπομπές

Πέννυ Μπαλτατζή: «Ο άντρας μου είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου αλλά είναι και το γκομενάκι μου»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Ο άντρας μου είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου αλλά είναι και το γκομενάκι μου»

Η τραγουδίστρια μίλησε για την οικογενειακή ζωή, τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδιά, αλλά και την απώλεια του αδερφού της

Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδιά, τον θάνατο του 23χρονου αδελφού της και την καψούρα που έχει στον σύζυγό της.

«Ο άντρας μου είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου αλλά είναι και το γκομενάκι μου»

«Πριν παντρευτώ, δεν έκανα το πρώτο βήμα όταν κάποιος μου άρεσε, απλώς έδινα το «πράσινο φως». Υπήρξα σε σχέση που εγώ έπρεπε να κάνω την πρώτη κίνηση, να τον «κυνηγάω» και να είμαι πιο ενεργητική στο σεξουαλικό κομμάτι. Ο σύζυγός μου δεν μου δείχνει ότι ζηλεύει, όταν το κάνει για λίγο εμένα μου αρέσει, είναι ωραίο. Είμαι καψούρα με τον σύζυγό μου πλέον σε ένα άλλο επίπεδο. Ο άντρας μου είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου αλλά είναι και το γκομενάκι μου», είπε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην απόκτηση παιδιού αποκάλυψε πως, «μετά τις αποβολές που βίωσα πέρασα κατάθλιψη, δεν ήταν εύκολο και σκέφτηκα να σταματήσω. Όταν έβλεπα ότι δυσκολεύομαι να κάνω παιδιά, έλεγα στον Χρήστο “τι θέλει και κάθεται μαζί μου”, μου είπε ότι θα είναι μαζί μου είτε κάνουμε παιδί είτε όχι. Όταν πέθανε η μαμά μου ηρέμησα πολύ, γιατί ελευθερώθηκε και έφυγε ένα βάρος. Δύο μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας μου έμεινα έγκυος χωρίς καμία προσπάθεια και δεν το κατάλαβα. Μετά το πρώτο μου παιδί έχασα άλλο ένα μωράκι πολύ σύντομα, και μετά ήρθε στον κόσμο η μπέμπα μου».

«Δεν θέλω να το σκέφτομαι»

Και συνέχισε η Πέννυ Μπαλτατζή περιγράφοντας το «δράμα» που έχει βιώσει με την ψυχική ασθένεια της μητέρας της και την απώλεια του αδερφού της.

«Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια που η μητέρα μου ήταν ψυχικά ασθενής, κατάλαβα πως συμβαίνει κάτι περίεργο στο σπίτι μου. Η μητέρα μου φώναζε και έκλαιγε, δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Η μητέρα μου γινόταν επιθετική, τρώγαμε ξύλο. Έχει κάνει ακραία πράγματα. Ο αδελφός μου έφυγε από την ζωή όταν ήταν 23, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ποτέ δεν μπορείς να αποδεχτείς μια τέτοια κατάσταση. Ο αδελφός μου που έφυγε από την ζωή, ήταν ο καλύτερος μου φίλος και το καλύτερο δώρο που μου είχαν κάνει οι γονείς μου».

Η Πέννυ Μπαλτατζή πραγματοποιεί τις μουσικές εμφανίσεις της στον «Σταυρό του Νότου plus».