Πέτρος Φιλιππιδης: Τι απαντούν οι ηθοποιοί στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο θέατρο και την τηλεόραση
Πρωινές εκπομπές

Πέτρος Φιλιππιδης: Τι απαντούν οι ηθοποιοί στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο θέατρο και την τηλεόραση

Πέτρος Φιλιππιδης: Τι απαντούν οι ηθοποιοί στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο θέατρο και την τηλεόραση

Μάνος Ιωάννου, Εύη Δαέλη, Χριστίνα Παππά και Πήνελόπη Αναστασοπούλου σχολιάζουν το ενδεχόμενο της επιστροφής του Πέτρου Φιλιππίδη στα δρώμετα

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασαν οι ηθοποιοί Μάνος Ιωάννου, Εύη Δαέλη, Χριστίνα Παππά και Πήνελόπη Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω την επανεμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη, άνθρωπος είναι. Δηλαδή πρέπει να μείνει σπίτι του; Είναι φυσιολογικό να βγει έξω. Δεν χρειάζεται να επανενταχθεί, ενταγμένος είναι. Έχω δουλέψει μαζί του και δεν με έχει επηρεάσει σε κάτι. Αν βρισκόμουν στη δουλειά μαζί του, ναι θα ήθελα να συνεργαστούμε ξανά», σχολίασε ο Μάνος Ιωάννου.

«Δεν με αφορά αυτός ο άνθρωπος»

Η Εύη Δαέλη δήλωσε ότι δεν θα ξανασυνεργαζόταν με τον γνωστό ηθοποιό, τι είπε:

«Δεν με αφορά αυτός ο άνθρωπος, δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Αν υποθέσουμε ότι είναι ένας ο οποίος πνευματικά και ψυχικά δεν είναι καλά, δεν πρέπει να απασχολεί τα μέσα. Να βρει το δρόμο του, να γιατρευτεί, να μπει σε διαδικασία να φτιάξει τον εαυτό του, δεν με αφορά. Γνωρίζω ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του και δεν πέρασαν καλά. Έχω δει μπροστά μου άσχημες συμπεριφορές από πλευράς του. Όλοι στο χώρο γνώριζαν τη συμπεριφορά του».

«Τον εκτιμώ…»

Η Χριστίνα Παππά με μια αντίθετη άποψη, δήλωσε την εκτίμηση της και ότι θα ξανασυνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Εγώ τον Πέτρο τον εκτιμώ, έχω συνεργαστεί μαζί του, χαίρομαι πολύ αν ξεκινήσει. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορεί να ξέρει κανένας και η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση. Εγώ θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του και έχω έρθει σε επικοινωνία μαζί του».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακόμη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε τις φωτογραφίες του Πέτρου Φιλιππίδη σε δημόσια έξοδο και την επανεμφάνιση του σε προγράμματα της τηλεόρασης, τι είπε:
«Δεν είδα μόνο τις φωτογραφίες, είδα και το πρωτοχρονιάτικο ενός καναλιού και την επανάληψη μιας σειράς το καλοκαίρι. Σημασία δεν έχει πως το βλέπω εγώ. Εγώ είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και είμαι πολύ καλά που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Το θέμα είναι να το βλέπει ο κόσμος και αντιλαμβάνεται τις πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω. Αυτό με στεναχωρεί και κυρίως με τρομάζει».
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση και οι αντιδράσεις του κόσμου που τον συνάντησε