Πέτρος Κουσουλός: «Έχει ειπωθεί η μισή αλήθεια για το ποιοι πραγματικά ήταν στο σπίτι την ημέρα που κατέληξε η Ίριδα…»
Πρωινές εκπομπές

Πέτρος Κουσουλός: «Έχει ειπωθεί η μισή αλήθεια για το ποιοι πραγματικά ήταν στο σπίτι την ημέρα που κατέληξε η Ίριδα…»

Πέτρος Κουσουλός: «Έχει ειπωθεί η μισή αλήθεια για το ποιοι πραγματικά ήταν στο σπίτι την ημέρα που κατέληξε η Ίριδα…»

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τις καταθέσεις στη δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και αναφέρθηκε στην κατάθεση της Δημήτρας Πισπιρίγκου που αφορούσε την υπόθεση για το θάνατο της Ίριδας. στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

«Καταρχάς η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναίρεσε τον εαυτό της. Νομίζω ότι εδώ πέρα κάποιοι είναι πολύ χαρούμενοι από την χθεσινή κατάθεση και ενδεχομένως όταν θα εξεταστεί ενδεχομένως η μάρτυρας να επέλθει σε μια πολύ δύσκολη θέση. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου σύμφωνα με το βούλευμα είναι μια ουσιώδης μάρτυρας κατηγορίας για τον θάνατο της Ίριδας. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ίριδα είναι το κοριτσάκι που όταν κατέληξε στο σπίτι ήταν η Δήμητρα και η Ρούλα Πισπιρίγκου», ανέφερε αρχικά.

«Αντιλήφθηκε ποσό επιβαρυντικά ήταν αυτά που είχε καταθέσει»

«Είχε πει ότι το πρωί που σηκώθηκε και βρήκε νεκρό το μωρό στην κούνια είδε ξεραμένο αίμα μέσα στο στόμα του. Άρα είπε ότι είδε κακώσεις. Αυτές οι κακώσεις καταγράφονται και σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα αποδίδονται στον ασφυκτικό θάνατο στον οποίο υπέστη η Ίριδα.Εχθές όμως στο δικαστήριο όταν της επιδείχθηκε φωτογραφία της Ίριδας είπε μάλιστα ότι δεν μπορεί να την δει στον προτζέκτορα και ήθελε να τη δει σε λαπτοπ.

Έπειτα άλλαξε την κατάθεση της και είπε ότι ενδεχόμενως παρερμηνεύθηκαν όσα είπε και ότι αυτές τις κακώσεις δεν τις είχε δει, τις έβλεπε πρώτη φορά. Η μάρτυρας κάνει μια στροφή γιατί ενδεχομένως αντιλήφθηκε ποσό επιβαρυντικά ήταν αυτά που είχε καταθέσει. Το δικαστήριο επειδή έχει κρίση μπορεί να κρίνει κατά πόσο μια μαρτυρία είναι αξιόπιστη», συμπλήρωσε.

«Έχει ειπωθεί η μισή αλήθεια»

«Υπάρχουν στοιχεία πραγματικά σοκαριστικά για το τι πραγματικά έχει συμβεί και θα τα αναδείξουμε στην εκπομπή ”Ανοιχτές υποθέσεις” την Παρασκευή. Έχει ειπωθεί η μισή αλήθεια για το ποιοι πραγματικά ήταν στο σπίτι την ημέρα που κατέληξε η Ίριδα, ποιοι ήταν την προηγούμενη μέρα και κάποια τηλεφωνήματα που γίνονταν και συνθέτουν το παζλ. Λυπάμαι που το λέω αλλά στην ιστορία αυτή έχουν εμπλακεί και αλλά πρόσωπα που έχουν δηλώσει άλλα στις καταθέσεις τους», δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ανοιχτές υποθέσεις: Η 8σέλιδη επιστολή του δράστη στην 28χρονη – «Είμαστε μπροστά σε μία φοβερή διαταραχή προσωπικότητος»