Πέτρος Κουσουλός για Κολωνό: «Αυτό το παιδί πιεζόταν να φέρει χρήματα στο σπίτι»
Πρωινές εκπομπές

Πέτρος Κουσουλός για Κολωνό: «Αυτό το παιδί πιεζόταν να φέρει χρήματα στο σπίτι»

Πέτρος Κουσουλός για Κολωνό: «Αυτό το παιδί πιεζόταν να φέρει χρήματα στο σπίτι»

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την υπόθεση του Κολωνού

Ο Πέτρος Κουσουλός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και μίλησε για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό ενώ κατέθεσε τις ανησυχίες του για την μητέρα της ανήλικης.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ εγώ, επειδή έχω συνομιλήσει μαζί της, ότι αυτή η γυναίκα έβγαλε την κόρη της στο “κλαρί”. Ήταν μια μάνα η οποία έχει διαφορά σοβαρά προβλήματα, όλα τα παιδιά της οικογένειας παραμελήθηκαν. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μια μάνα έβγαλε το παιδί της στο “κλαρί”.

Δεν μπορώ επίσης να διανοηθώ ότι η μάνα γνώριζε από πού προέρχονταν τα λεφτά τα οποία έμπαιναν στο σπίτι από την ανήλικη. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι αυτό το παιδί πιεζόταν να φέρει χρήματα στο σπίτι», ανέφερε αρχικά.

«Στην μέση υπάρχει ένας κύριος που δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με αυτόν. Ο διαβόητος Μιχάλης -που το όνομά του είναι ψευδώνυμο-  αυτός ο άνθρωπος -και το λέω διαπιστωμένα γιατί έχουμε αποκαλύψει και στην εφημερίδα όλα τα μηνύματα και έχω κάνει τεράστια έρευνα για τον συγκεκριμένο- είχε προσεγγίσει την ανήλικη μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της έκλεινε πελάτες, μάλιστα ήθελε να τη βάλει και σε μεγαλύτερα κυκλώματα.

Ο Μιχάλης λέει ότι δεν σχετίζεται με τον Μίχο, δεν τον γνωρίζει. Δεν έχει μιλήσει κανείς για τον Μιχάλη και είναι κατηγορούμενος», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

«Ανοιχτές υποθέσεις»: Πότε κάνει πρεμιέρα η late night εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού; Ο συνεργάτης έκπληξη