Πέτρος Πολυχρονίδης: «Στο Asia Express αγόραζα κρυφά από την παραγωγή ταραντούλες γιατί…»
Πρωινές εκπομπές

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Στο Asia Express αγόραζα κρυφά από την παραγωγή ταραντούλες γιατί…»

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Στο Asia Express αγόραζα κρυφά από την παραγωγή ταραντούλες γιατί…»

Όσα είπε για τον Τροχό της Τύχης, την οικογένειά του αλλά και το Asia Express

Στην εκπομπή, Επί Τόπου, παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Πολυχρονίδης και αναφέρθηκε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο αθλητικό ρεπορτάζ, για τον Τροχό της Τύχης αλλά και την οικογένειά του.

«Θυμάμαι τα πάντα γιατί έχω περάσει πολλά στο αθλητικό ρεπορτάζ, πολλή λάσπη, πολλά διόδια. Είναι πολύ κοντά στο πολεμικό ρεπορτάζ. Έχω φάει ξύλο στο γήπεδο!

Ο τροχός της Τύχης δεν έχει συνταγή επιτυχίας. Έχει να κάνει ότι η χημεία του φορμάτ με τη δική μας ενέργεια ταιριάζει απόλυτα και κουμπώνει. Και είναι ένας λόγος που δεν το αλλάζω. Θα ανανεώσω 100% το συμβόλαιό μου. Θέλω να πάρω σύνταξη από τον Τροχό. Θα μπορούσα να κάνω κι άλλα πράγματα αλλά πάντα μαζί με τον Τροχό. Δεν είμαι καλός στο να κάνω πρωινό, δεν είμαστε όλοι καλοί στα πάντα.

Αυτό που εκλαμβάνω από τον κόσμο είναι ότι ο Τροχός είναι πλέον μια συνήθεια. Δεν έχω βιώσει αρνητικά συναισθήματα, ο κόσμος νιώθει πολύ ωραία και για αυτό και το συνεχίζω.

Η Τζούλια Νόβα ήταν μια εξαιρετική συνεργάτιδα και στεναχωρήθηκα που έφυγε. Για να τα είπε όλα αυτά σημαίνει ότι κάποιο παράπονο θα είχε!

Για τα παιδιά μου είμαι ο μπαμπάς! Αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες γκρίνιες, τις ίδιες χαρές. Με τη σύζυγό μου νιώθω ότι κάνει περισσότερες παραχωρήσεις για εμένα, για τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα μου. Η γυναίκα μου αποφάσισε ότι θα του βάζω φρένο στις 6000 ιδέες που έχει στο δευτερόλεπτο!

Το Asia Express ήταν ένα φανταστικό προϊόν και ήταν πιο απαιτητικό από ότι φανταζόμουν! Θεωρώ ότι είναι μια αξέχαστη εμπειρία και θα το έκανα ξανά και ξανά. Ήταν τόσο κακό το φαγητό στην Ασία που όταν συνειδητοποίησα ότι αγοράζω πιτούλες κρυφά από την παραγωγή, έτρωγα ταραντούλες γιατί με ενοχλούσε στο στομάχι το ρύζι με κοτόπουλο».

Διαβάστε επίσης

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Τους έγινε πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή;