Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: «Καλό θα είναι να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα»
Πρωινές εκπομπές

Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: «Καλό θα είναι να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα»

Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: «Καλό θα είναι να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την παρουσιάστρια και σχολίασε τη νέα της συνέντευξη

Τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η εκπομπή Mega Καλημέρα, έχοντας συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η Πετρουτσέλι σχολίασε όσα είπε η παρουσιάστρια για τα λάθη του παρελθόντος που έκανε στην τηλεόραση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το παρελθόν είναι παρελθόν, καλό είναι να το σεβόμαστε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Δεν υπήρχε εγχειρίδιο να τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν άνθρωποι που δεν ξέρουν να μην βάζουν σάλτσες, είναι και λίγο άσκοπο. Καταρχάς κάποιοι άνθρωποι δεν ήταν μπροστά».

«Νιώθω ότι πάει λίγο πίσω. Όταν πήγε στην Ελένη Μενεγάκη πέσαν να τη φάνε. Πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα πάει να κάνει μια κωλοτούμπα και να υποστηρίξει όλα αυτά που έκανε λέγοντας ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Πράγματι δεν υπάρχει εγχειρίδιο όταν ξεκινάς αυτή τη δουλειά, υπάρχει όμως κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς με συνεργάτες. Έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν και ήμουν και μάρτυρας. Συμβουλευτικά το λέω, επειδή είναι και μανούλα και πέρασε σε άλλη φάση, όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη καλό θα ήταν να μην την ανοίγει αυτή την κουβέντα ξανά γιατί κάθε φορά νιώθω ότι της γυρίζει μπούμερανγκ. Μπορεί να είναι όντως καλύτερος άνθρωπος. Είχε περάσει πολύ δύσκολα όταν πήγε στην Ελένη» είπε και συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι μετά από αυτή τη συνέντευξη ότι η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει τίποτα».

Πώς σχολίασε το θέμα το υπόλοιπο πάνελ;