Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η απάντηση για το «κυνηγητό» με τους παπαράτσι στη Μύκονο
Πρωινές εκπομπές

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η απάντηση για το «κυνηγητό» με τους παπαράτσι στη Μύκονο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η απάντηση για το «κυνηγητό» με τους παπαράτσι στη Μύκονο

Θα τη δούμε φέτος στην τηλεόραση;

Για το τηλεοπτικό της μέλλον, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και το τι συνέβη στη Μύκονο με τους παπαράτσι, μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes».

«Δεν ξέρω ακόμα, μιλάω για διάφορα πράγματα», απάντησε στην ερώτηση για το αν θα τη δούμε στην τηλεόραση.

«Είμα πολύ χαρούμενη για την Ηλιάνα. Είναι υπέροχο πλάσμα, ταλαντούχο και βαθιά καλό», τόνισε ενώ απάντησε και για το γεγονός ότι ένα τρανς άτομο θα παίξει στην Επίδαυρο:

«Είναι υπέροχο, καιρός ήταν. Οτιδήποτε γίνεται που είναι συμπεριληπτικό, είναι υπέροχο κι ένα βήμα μπροστά και είμαστε σε μια φάση σαν κοινωνία που πρέπει να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους και να τους αφήνουμε να είναι ελεύθεροι, να δείχνουν τα ταλέντα τους και να είναι χαρούμενοι».

Για το σκηνικό στη Μύκονο με τους παπαράτσι: «Είναι πολύ παρεξηγημένο όλο αυτό. Είπαν ό,τι ήθελαν. Εμείς αντιληφθήκαμε ότι υπήρχαν άνθρωποι που κινηματογραφούν και είναι εντάξει αυτό. Είμασταν κάποιες γυναίκες μόνες μας εκείνη τη στιγμή και μπήκαμε σε ένα στενό για να φύγουμε και τους βρήκαμε πάλι μπροστά μας. Αυτό είναι λίγο ανησυχητικό. Γενικά είναι πολύ ωραίο να υπάρχει μία συνεννόηση, να χαιρετιόμαστε, να χαμογελά ο ένας στον άλλον. Το να κυνηγάει κάποιος κάποιον όταν τον βλέπει ότι “αρκετά”, πρέπει νομίζω να σταματάει. Δεν το λέω προς υπεράσπιση της Ηλιάνας, δεν χρειάζεται υπεράσπιση, αλλά δεν είναι σωστό να λένε πράγματα που δεν έχουν συμβεί».

Διαβάστε ακόμα

Έρικκα Πρεζεράκου: Το «αντίο» στον Ανδρέα Τσουκαλά – «Καλό σου ταξίδι, μεγάλε μου αδελφέ»