Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αποχή από την τηλεόραση και το τέλος της ραδιοφωνικής της εκπομπής
Πρωινές εκπομπές

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αποχή από την τηλεόραση και το τέλος της ραδιοφωνικής της εκπομπής

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αποχή από την τηλεόραση και το τέλος της ραδιοφωνικής της εκπομπής

Πώς σχολίασε την τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη

Για την αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και το τέλος της εκπομπής της στον ραδιοφωνικό σταθμό, Pride Fm, μίλησε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Breakfast@Star,.

«Νομίζω και εγώ και η τηλεόραση έχουμε επιλέξει την αποχή αυτή. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ, αλλά κατάλαβα ότι κάποια στιγμή γίνεται μια παύση και όταν έρθουν οι σωστές προτάσεις, το σωστό timing ξανασυμβαίνουν, η συνθήκη η σωστή, τα πράγματα όπως πρέπει.

Θα ήταν ωραίο να επιστρέψει το Booth. Ήταν από τις πιο αγαπημένες μου στιγμές στην τηλεόραση», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Για την τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη, απάντησε: «Έχει φύγει ποτέ η Ζαρίφη από τη ζωή μας; Από τη δική μου δεν έχει φύγει ποτέ. Είναι η χαρά της ζωής, ένα υπερταλαντούχο κορίτσι και ένα βαθιά καλό κορίτσι. Σίγουρα η Κατερίνα δεν θέλει να πάρει τη θέση του Νίκου Μουτσινά, έχει δική της θέση, χρόνια τώρα».

Αναφορικά με τη ραδιοφωνική της εκπομπή, απάντησε: «Δεν θα ξεκινήσω ραδιόφωνο φέτος στο Pride Fm τουλάχιστον, κάπου αλλού μπορεί. Ο όμιλος αποφάσισε να αναδιαμορφώσει το προϊόν. Εμένα αν με ρωτάς με βρίσκει αντίθετη σε αυτό, γιατί είχε ένα συγκεκριμένο όραμα έτσι όπως ξεκίνησε, το οποίο δεν ξέρω αν θα συνεχίσει σε αυτή τη γραμμή».

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να τα λέμε όλα στην τηλεόραση. Δεν μετανιώνω για τον χαρακτήρα μου και τον δυναμισμό μου. Θα είμαι ο εαυτός μου πάντα, απλά από εδώ και πέρα θα είμαι πολύ προσεκτική», πρόσθεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διαβάστε ακόμα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αυτό κάνουμε πάντα. 10 χρόνια βρίσκουμε τον τρόπο»