Στην πρεμιέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα, την αυλαία της νέας σεζόν άνοιξε γλυκά ο Χρήστος Μοίρας, παρουσιάζοντας την πρώτη συνταγή που κέρδισε τις εντυπώσεις: τιραμισού με γιαούρτι.
Μια ελαφριά εκδοχή του αγαπημένου ιταλικού γλυκού, ιδανική για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, που συνδυάζει γεύση, υφή και… λιγότερες ενοχές. Αν και χαρακτηρίζεται «διατροφικό», δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το αυθεντικό τιραμισού, καθώς διατηρεί την αέρινη υφή, τον καφέ και το κακάο, δίνοντας όμως μια πιο δροσερή και ισορροπημένη αίσθηση χάρη στο γιαούρτι.
Ο γνωστός σεφ έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία και έδωσε μικρά μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες τεχνικές ή σπάνια υλικά.
Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου: Πρεμιέρα με χαμόγελα – «Χαίρομαι που επιστρέφω στο πρωινό, μου είναι βαθιά γνώριμο»