Ραμόνα Βλαντή: «Η Βίκυ Καγιά είναι μια πολύ καλοντυμένη γυναίκα όμως δεν είναι expert»
Πρωινές εκπομπές

Ραμόνα Βλαντή: «Η Βίκυ Καγιά είναι μια πολύ καλοντυμένη γυναίκα όμως δεν είναι expert»

Ραμόνα Βλαντή: «Η Βίκυ Καγιά είναι μια πολύ καλοντυμένη γυναίκα όμως δεν είναι expert»

Θα τη δούμε τελικά στον β' κύκλο του My Style Rocks;

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού ήταν η Ραμόνα Βλαντή, η οποία μίλησε για τα τα ριάλιτι μόδας και τους ανθρώπους που τα παρουσιάζουν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα δικά της τηλεοπτικά σχέδια.

«Χάρηκα και ευχαριστήθηκα πολύ το guest στο My Style Rocks, πέρασα καλά με την παραγωγή γιατί τους ξέρω χρόνια και αυτό είναι. Εσείς θα λέγατε κάνει αν δεν είχατε συμφωνήσει. Είναι και λίγο άκομψο όταν είναι η άλλη κοπέλα στη θέση εκεί», ξεκαθάρισε.

«Δεν έχω απολύτως τίποτα προσωπικό με τη Σοφία Χατζηπαντελή, το έχω πει για όλες τις κυρίες που έχουν περάσει από εκεί. Αυτός ο ρόλος ανήκει σε έναν στυλίστα, σε έναν άνθρωπο της μόδας. Εγώ μιλάω για αυτά τα πρότζεκτ. Φωτογράφος ταιριάζει πιο πολύ στο GNTM, αλλά δεν είναι δική του δουλειά να κρίνει αν ο ταφτάς ταιριάζει με το μετάξι. Ο Λάκης Γαβαλάς λείπει από το MSR. Αν ένας άνθρωπος μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στη μόδα είναι εκείνος και ο Μπράτης», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή.

«Ο Καράβας μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να τον δω στην τηλεόραση αλλά θεωρώ ότι του ταιριάζει στο GNTM. Τα μοντέλα δεν σημαίνει ότι ξέρουν από μόδα. Η Βίκυ Καγιά είναι μια πολύ καλοντυμένη γυναίκα, από τις πιο καλοντυμένες στην τηλεόραση, όμως δεν είναι expert, δεν είναι στυλίστρια. Είναι ένα πολύ καλό μοντέλο που έχει γίνει παρουσιάστρια και τη σεβόμαστε και μου αρέσει πάρα πολύ, όμως δεν είναι expert», τόνισε.

«Όσο και να προσπαθούν να αντιγράψουν κάποια πράγματα που κάνω εγώ, δεν μπορούν, γιατί εγώ έχω πολλά χρόνια στην πλάτη μου, δεν υπήρξα κάπου αλλού και ξαφνικά αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με τα ρούχα, υπάρχει μια βάση από πίσω, είμαι 24 χρόνια στη μόδα», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

«Δεν έχει βρεθεί κανείς να πει ότι δεν ξέρω να ντύνομαι ή ότι αυτά που λέω είναι λάθος. Το μόνο που λένε είναι για τη γλώσσα που δεν απολογούμαι πλέον γιατί υπάρχουν Έλληνες που κακοποιούν τη γλώσσα και είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή… Πιο πολύ ρατσιστικά σχόλια έχουν γίνει για εμένα. Όταν με λένε κακιά, λέω γιατί; Αφού αιτιολογώ το τι λέω», δήλωσε.

«Τα παιδιά μου είναι πολύ περήφανα για εμένα. Δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάζουν πράγματα, τα προστατεύω και δεν έχουν γραφτεί και πολλά πράγματα. Ξέρουν πολύ καλά ποια είμαι. Τώρα θέλω να ανοίξω ένα δικό μου χώρο για όλες τις γυναίκες, θα αφορά σε όλους και θέλω η μικρή μου που της αρέσει πολύ το ρούχο να τη βάλω στη δουλειά, θα την παίρνω μαζί μου, θέλω να την κάνω βοηθό μου», αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμα

Ραμόνα Βλαντή: «Η Έλενα Γαλύφα είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας»