Ρέα Τουτουντζή: «Το μαλλί μου είναι αυτό, συνηθίστε το»
Πρωινές εκπομπές

Ρέα Τουτουντζή: «Το μαλλί μου είναι αυτό, συνηθίστε το»

Ρέα Τουτουντζή: «Το μαλλί μου είναι αυτό, συνηθίστε το»

Όσα είπε για την απώλεια του πατέρα της

Στην εκπομπή, Happy Day, παραχώρησε συνέντευξη η Ρέα Τουτουντζή και μιλά μεταξύ άλλων για το πώς αντιμετωπίζει τον χρόνο αλλά και την απόφασή της να αφήσει τα μαλλιά φυσικά.

«Έχασα τον πατέρα μου πριν λίγο καιρό και χρειάζεται να κάνω συχνά κάποια ταξίδια στην Αίγυπτο γιατί έχω κάποια θεματάκια, ελπίζω σε λίγο καιρό να έχω ξεμπερδέψει.

Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν έχω κάνει μπότοξ, και βιταμινούχες ενέσεις, απλά την τελευταία δεκαετία δε με γέμιζε πλέον αυτό και ήθελα να αφήσω λίγο τη φυσική πορεία της κατάστασης, να το ευχαριστηθώ. Ξεκίνησα από το μαλλί.

Δίνουμε κάποια πρότυπα στα νέα κορίτσια που θεωρώ ότι δε μπορείς να τα φτάσεις γιατί δεν υφίστανται, δεν υπάρχουν, είναι όλα photoshop.

Επίσης, για μένα, δεν είναι ντροπή να μεγαλώνεις. Για μένα αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Έχουμε κάνει τις γυναίκες να φοβούνται να μεγαλώσουν, να ντρέπονται να μεγαλώσουν, δεν είναι έτσι.

Η μικρή ρυτιδούλα δείχνει πόσο έχεις γελάσει στη ζωή σου, πόσο έχεις κλάψει στη ζωή σου. Το μαλλί μου είναι αυτό, συνηθίστε το».

Διαβάστε επίσης

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η Μαίρη αποκαλύπτει στον Δημητρό τη σχέση που τον συνδέει με τον Γράντο