Ρένια Λουιζίδου: «Ψάχνουμε να βρούμε αφορμές για τουρλουμπούκι. Σαν να είμαστε με την καραμπίνα…»
Πρωινές εκπομπές

Ρένια Λουιζίδου: «Ψάχνουμε να βρούμε αφορμές για τουρλουμπούκι. Σαν να είμαστε με την καραμπίνα…»

Ρένια Λουιζίδου: «Ψάχνουμε να βρούμε αφορμές για τουρλουμπούκι. Σαν να είμαστε με την καραμπίνα…»

Όσα είπε για την επαγγελματική της πορεία και τους Φόνους στο καμπαναριό

Καλεσμένη στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και τον ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha, Φόνοι στο καμπαναριό.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ποιες σειρές δεν πίστευε ότι θα κάνουν τεράστια επιτυχία και τελικά διαψεύστηκε!

«Όταν παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου έπαιζα στο “Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Είχα γυρίσματα στις μέρες του γάμου και είχα πείσει την παραγωγή να με βγάλει 1 εβδομάδα εκτός για τον μήνα του μέλιτος. Έπρεπε να κάνω μια σκηνή που ο Καφετζόπουλος έβλεπε εφιάλτη ότι κάποιος μου σήκωνε το φερμουάρ και έλεγε “Και άμα μας δει ο άντρας μου” και έλεγα “Ο άντρας μου είναι ηλίθιος”. Με πάει ο άντρας μου στο γύρισμα γρήγορα και λέει “Μιας και είμαι εδώ, το χέρι θα είμαι εγώ”. Και είμαι εγώ την πρώτη μέρα του γάμου να λέω “Ο άντρας μου είναι ηλίθιος”. Έχει πάρει απόφαση ότι έχει μπλέξει με το τρελοκομείο. Δεν έχει σχέση με τον χώρο. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που το αντιμετωπίζει με χιούμορ».

«Δεν περίμενα ότι θα το έβλεπαν σαν τρελοί»

«Καταλαβαίνω πλέον πολύ περισσότερα πράγματα από ότι παλαιότερα. Τις δυσκολίες του σεναρίου και αν μπορούν να υλοποιηθούν. Γιατί άλλο τι θέλουμε και άλλο τι μπορούμε. Το τι θα κάνει επιτυχία ούτε καν το καταλαβαίνω! Είναι θέμα χημείας, να κάτσουν πολλοί παράγοντες μαζί. Με έβγαλε λάθος το Σόι. Ούτε στο Καφέ της Χαράς περίμενα τόσο μεγάλη επιτυχία. Είναι και τα μεγέθη! Στο Καφέ της Χαράς έβλεπα ότι έχει πρωτοτυπία, είναι κωμικό, δεν ήταν σε πλατό. Την έβλεπες ότι υπάρχει μια ιδέα. Όλο το κόνσεπτ που είναι ανύπαντρη μητέρα με παιδί. Έβλεπες ότι έχει κάτι αλλά ότι θα έκανε 50% τηλεθέαση που να το φανταστείς.

Το Σόι όταν το διάβασα λέω είναι χαριτωμένο και οικογενειακό. Δεν περίμενα ότι θα το έβλεπαν σαν τρελοί και στις επαναλήψεις να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία. Εξοικειωθήκαμε, συγγενέψαμε μεταξύ μας κάπως συναισθηματικά. Έγινε κάτι παραπάνω από ότι έγραφε το κείμενο, έγινε οικογένεια».

Φόνοι στο καμπαναριό

«Οι Φόνοι ήταν μια πολύ ωραία πρόκληση γιατί κάπως με φαντάστηκα σε κάτι διαφορετικό σε ό,τι έχω κάνει στην κωμωδία και την μαμαδίστικη εικόνα. Μου φάνηκε τόσο αστεία ιδέα ότι αθώες μοναχές μπλέκουν με μαφιόζους, με υπόκοσμο, με αστυνομίες. Δεν τις πήρα σοβαρά τις αντιδράσεις. Το θεωρώ τόσο ακραίο και έλλειψη χιούμορ ότι δεν υπάρχει πρόθεση να προσβάλλουμε την θρησκεία. Αντιθέτως, η αθωότητα και ότι είναι από άλλο ανέκδοτο αυτές οι γυναίκες κάνουν την κωμωδία. Ψάχνουμε να βρούμε αφορμές για τουρλουμπούκι. Σαν να είμαστε με την καραμπίνα να βρούμε κάτι. Για αυτό και ξεφούσκωσε τόσο γρήγορα».

Διαβάστε επίσης

Λουιζίδου – Φόνοι στο Καμπαναριό spoiler: «Η Αρσινόη θα αρχίσει να φρικάρει»