Σάκης Τανιμανίδης: Ποια κανάλια τον διεκδικούν;
Πρωινές εκπομπές

Σάκης Τανιμανίδης: Ποια κανάλια τον διεκδικούν;

Σάκης Τανιμανίδης: Ποια κανάλια τον διεκδικούν;

Επιστρέφει το World Party;

Μήλον της έριδος φαίνεται πώς έχει γίνει ο Σάκης Τανιμανίδης, με τα κανάλια να τον διεκδικούν για την επιστροφή του World Party.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, ο ΑΝΤ1 θέλει να «πάρει» το πρότζεκτ που είχε σημειώσει επιτυχία πριν από χρόνια στον Alpha.

Η επιθυμία του καναλιού είναι οι δύο πάλαι ποτέ φίλοι να ξεκινήσουν ξανά τα ταξίδια τους παγκοσμίως και να χαρίσουν όμορφες στιγμές στους τηλεθεατές.

Ωστόσο, και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, στην αρένα μπαίνει και ο Alpha που είχε τα σκήπτρα από το παρελθόν.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή επιβεβαίωσε τον Γρηγόρη Μελά μιας και είχε δεχτεί και εκείνος πρόταση να πάει μαζί τους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και θα ξεκινήσουν να ταξιδεύουν, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αναφέρει ότι έχουν «κλειδώσει» με τον Alpha.

Εκτός από το World Party, ο Alpha φαίνεται να έχει στο μυαλό του τον Σάκη Τανιμανίδη και για το Deal που παρουσίαζε για χρόνια ο Χρήστος Φερεντίνος.

Διαβάστε επίσης

Σάκης Τανιμανίδης: Το TikTok του έριξε ιδέα για… νέο μωρό – Η επική του αντίδραση