«Σασμός» – Δημήτρης Ήμελλος: «Μαρίνα και Αντώνης θα περάσουν μια νέα δοκιμασία»
Πρωινές εκπομπές

«Σασμός» – Δημήτρης Ήμελλος: «Μαρίνα και Αντώνης θα περάσουν μια νέα δοκιμασία»

«Σασμός» – Δημήτρης Ήμελλος: «Μαρίνα και Αντώνης θα περάσουν μια νέα δοκιμασία»

Το spoiler που έδωσε ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός του «Σασμού», Δημήτρης Ήμελλος, αποκάλυψε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη τι θα δούμε τη φετινή σεζόν στην αγαπημένη σειρά του Alpha, το πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος εκτός δουλειάς, καθώς και πως ο γιος του είναι σκηνοθέτης.

«Είναι μόνο τρία χρόνια ο Σασμός, αλλά η καθημερινότητα δημιουργεί τον δικό της χρόνο. Έχω την αίσθηση ότι έχω ζήσει μια δεύτερη ζωή», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Η επιτυχία είναι πιο εύκολη από τη διατήρησή της. Νομίζω ότι είναι πιο δύσκολο το στοίχημα φέτος».

Για το τι περιμένουμε από τη Μαρίνα και τον Αντώνη: «Δεν γίνεται χωρίς δοκιμασία. Φανταστείτε έναν ρόδινο κόσμο, θα πλήττουμε όλοι, οπότε θα υπάρξει ένα πρόβλημα που θα βγει στην επιφάνεια».

«Σασμός» spoiler: Σπαράζει ο Αντρέας – «Θεία αν πάθεις κακό, δεν θα φύγεις μονάχη, θα έρθω μαζί σου!»

Για τον κόσμο και αν τον ταυτίζει με τον ρόλο του: «Ναι κι εγώ καμιά φορά. Με μπερδεύω στον καθρέφτη με τον Αντώνη. Πάντα συμβαίνει αυτό και είναι πολύ ευχάριστο. Πιο πολύ συγκινούμε με τα μικρά παιδιά. Με ρώταγε ένα παιδί αν είμαι πραγματικός αστυνόμος και του έλεγα όχι. Ένιωθα ότι απογοητεύονταν. Μετά με ρώταγε αν είμαστε πραγματικό ζευγάρι με τη Μαρίνα, του έλεγα όχι και απογοητευόταν. Πήγα να το σώσω και είπα ότι όταν φιλιόμαστε νιώθουμε πραγματική αγάπη. Όταν με ρώτησε αν ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι κανονικό ζευγάρι του είπα ναι γιατί ντράπηκα, δεν ήξερα τι να πω. Ένιωσα ότι θα πάω στην κόλαση, θα του γκρεμίσω όλες τις ψευδαισθήσεις».

Για τον γιο του: «Είναι στην παραγωγή. Όπως βλέπετε διάφορους της παραγωγής καμιά φορά στις ταινίες, στις σειρές. Επειδή καμιά φορά συμπληρώνουμε πρόσωπα που χρειαζόμαστε εκείνη την ώρα, μπορεί να είναι κάποιος από την παραγωγή που θα κάνει ένα πέρασμα. Δεν είναι ηθοποιός, είναι σκηνοθέτης και αυτή τη στιγμή διαγωνίζεται στο μικρού μήκους της Δράμας. Δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμα, είναι δεύτερη χρονιά του, εύχομαι στο μέλλον».