«Σασμός» – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Θα ήθελα να οξυνθούν οι εντάσεις και η αντιπαλότητα»
Πρωινές εκπομπές

«Σασμός» – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Θα ήθελα να οξυνθούν οι εντάσεις και η αντιπαλότητα»

«Σασμός» – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Θα ήθελα να οξυνθούν οι εντάσεις και η αντιπαλότητα»

Τι θα ήθελε ως τηλεθεατής να δει στον γ΄κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha

Για τον ρόλο της στον «Σασμό», αλλά και τις εξελίξεις που θα ήθελε να δεί στην τρίτη σεζόν, μίλησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στην εκπομπή «Alpha Τώρα».

«Κι εγώ το “Βασιλική” πια το έχω κάνει δεύτερο δέρμα μου.  Δεν ξέρω πώς θα μου φύγει. Μου μιλάει ο κόσμος και μου απευθύνεται με αυτό το όνομα κι εγώ του απαντάω κανονικά πια. Πραγματικά έχω αγαπήσει αυτόν τον ρόλο και τη δουλειά και έχει αποδώσει η προσπάθεια που κάνω εκεί πέρα», δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

«Όταν έρχεται μία δεύτερη σεζόν έχεις πάντα τον φόβο μήπως τα πράγματα λιμνάζουν, μήπως κάτι δεν προχωρήσει ή επαναλάβει κάτι που έκανες, αλλά όταν είσαι ενεργός και συνέχεια προσπαθείς να δημιουργείς, να ψάχνεις να βρεις κάτι ζωντανά, τα πράγματα λειτουργούν και πράγματι στο κοινό υπήρξε η απήχηση που περίμεναν όλοι τη δεύτερη χρονιά.  Παρά κάποια σημεία που μπορεί το σενάριο να φαινόταν ότι βαλτώνει, τελικά όλα πήγαιναν μπροστά», πρόσθεσε.

«Σίγουρα επιβιώνω στην 3η σεζόν, αλλιώς θα παίξω ως φάντασμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ενημέρωση για τα σενάρια ακόμα. Μια πάρα πολύ γενική ιδέα. Έχει γίνει μεγάλη δουλειά στο σεναριακό τιμ, συναντήσεις επί συναντήσεων, έχει φτιαχτεί ένα δυνατό στόρυ, αλλά σε εμάς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα», ξεκαθάρισε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για να καταλήξει:

«Θα ήθελα μια εξέλιξη που θα δυναμιτίσει τα πράγματα. Θα ήθελα να οξυνθούν οι εντάσεις και η αντιπαλότητα για να βγουν οι αντιπαραθέσεις και τα προβλήματα και οι συγκρούσεις στην επιφάνεια, ώστε να έχει νόημα το να έρθει κάποια στιγμή μία λύση. Θα ήθελα να τελειώσουν όλα με τη λύση των πραγμάτων, για να ανακουφιστούν όλοι.  Μην ξεχνάμε ότι είναι μυθοπλασία, ένα παραμύθι».

Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Θα πήγαινα στο Survivor All Star 2 για χαβαλέ»