«Σασμός»: «Ο “κλέφτικος” γάμος ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια – Θα συνεχιστεί η βεντέτα»
Πρωινές εκπομπές

«Σασμός»: «Ο “κλέφτικος” γάμος ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια – Θα συνεχιστεί η βεντέτα»

«Σασμός»: «Ο “κλέφτικος” γάμος ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια – Θα συνεχιστεί η βεντέτα»

Τι αποκάλυψαν οι #ΑΑ στην Κατερίνα Καινούργιου

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του γ’ κύκλου του «Σασμού» – Επίλογος, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Ορφέας Αυγουστίδης, βρέθηκαν στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου και της έκαναν ποδαρικό στη «Super Κατερίνα» .

Το ζευγάρι, οι αγαπημένοι #ΑΑ του Twitter, προχώρησαν σε αποκαλύψεις για το τι πρόκειται να δούμε στα πρώτα επεισόδια της σεζόν, αλλά και τι αναμένεται να συμβεί στο μέλλον, με τις ιστορίες των αγαπημένων πρωταγωνιστών.

Σχετικά με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς, απάντησαν: «Στο πρώτο επεισόδιο θα καταλάβουμε ότι δεν πάει όπως θα θέλαμε. Αρχίζει μία αντίστροφη μέτρηση άλλου τύπου πια. Αυτοί οι δύο χαρακτήρες θα το διεκδικήσουν αυτό. Θα κάνουν άλλοι μία απόπειρα τουλάχιστον για να σμίξουν και να παντρευτούν αργότερα. Τους αρέσει η διαδικασία του γάμου. Ο γάμος δεν θα γίνει τώρα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναυπάρξει. Τώρα ήταν μια απόφαση της στιγμής, ένας κλέφτικος γάμος, μία αποτυχημένη προσπάθεια».

Με ποιον τρόπο θα διακοπεί ο γάμος: «Ένα συμβάν θα προκύψει. Ένα τηλεφώνημα ίσως; Πολλά τηλεφωνήματα; Το τηλεφώνημα είναι για την οικογένεια των Σταματάκηδων».

Για το ατύχημα της Βασιλικής: «Θα ζήσει η Βασιλική, θα το ξεπεράσει, έχουμε καλούς γιατρούς στο χωριό».

Για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία: «Γενικά θα υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με τις προβλέψεις. Οι άνθρωποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, τις πράξεις και το πώς θα το χειριστούν είναι αυτό που έχει το ενδιαφέρον, όχι αυτό που γίνεται».

Για το αν θα υπάρξει κι άλλος θάνατος: «Θα υπάρχει ναι. Θα συνεχιστεί η βεντέτα. Πάνε να το πιάσουν από εκεί που το άφησαν στον πρώτο κύκλο. Για εμένα είναι και πολύ σωστός δρόμος αυτός».

Ποια ήταν για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η πιο δύσκολη σκηνή;

«Η μία ήταν όταν κάναμε έρωτα μετά το νεφρό που μου έδωσε και η άλλη ήταν όταν του αποκάλυψε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού», απάντησε η ηθοποιός.

 Διαβάστε ακόμα

Βασίλης Μπισμπίκης: «Θα κάνω ό,τι θέλω κι ό,τι γουστάρω, δεν με νοιάζει ποιος κοιτάει και ποιος τραβάει»