«Σασμός»: Ο Βασίλης Μπισμπίκης στον γ’ κύκλο της σειράς;
Πρωινές εκπομπές

«Σασμός»: Ο Βασίλης Μπισμπίκης στον γ’ κύκλο της σειράς;

«Σασμός»: Ο Βασίλης Μπισμπίκης στον γ’ κύκλο της σειράς;

Το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη στο «Πρωινό»

Αρκετές νέες προσθήκες αναμένονται στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», με τον Βασίλη Μπισμπίκη να φαίνεται ότι θα είναι μία από αυτές.

Ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνίστησε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στον ρόλο του «Στρατή», αναμένεται να μπει στην καθημερινή σειρά του Alpha, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη, στο «Πρωινό».

«Που λέτε να δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη την επόμενη σεζόν; Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα τον δούμε στην νέα σεζόν του Σασμού, την πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha, όπου σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές τα τελευταία χρόνια..» είπε η δημοσιογράφος.

«Του πάει ο ρόλος του Κρητικού, γιατί έχει αυτό το αψύ άλλα όμορφο πρόσωπο, όπως είναι οι Κρητικοί» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δέσποινα Βανδή, στο J2US του περασμένου Σαββάτου (1/7), αποκάλυψε ότι θα περάσει έναν μήνα στην Κρήτη το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τις διακοπές της και δεν αποκλείεται αυτό να σχετίζεται και με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον νέο του ρόλο στον «Σασμό».