Σασμός – Στάθης Μαντζώρος: «Θυμάμαι τη Δανάη στη σκηνή στο σπίτι, είχε κουλουριαστεί και έκλαιγε…»
Πρωινές εκπομπές

Σασμός – Στάθης Μαντζώρος: «Θυμάμαι τη Δανάη στη σκηνή στο σπίτι, είχε κουλουριαστεί και έκλαιγε…»

Σασμός – Στάθης Μαντζώρος: «Θυμάμαι τη Δανάη στη σκηνή στο σπίτι, είχε κουλουριαστεί και έκλαιγε…»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες σκηνές στα τελευταία επεισόδια

Για τον Σασμό και τις δραματικές εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια με τον θάνατο του Νικηφόρου και τη δεύτερη απώλεια που είχε με την εγκυμοσύνη της η Θοδώρα, μίλησε ο Στάθης Μαντζώρος, ο τηλεοπτικός «Παντελής» από την Άνω Ποριά.

«Θυμάμαι τη σκηνή που πήγαμε με την γυναίκα μου την Άννα να συλλυπηθούμε τον Μαθιό και τη Βασιλική και ανεβαίνοντας τα σκαλιά, λέω ok μυθοπλασία, αλλά πολύ βαρύ ρε παιδί μου. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι εξαιρετική, απίστευτη. Το κουβαλάει όλο αυτό που της συμβαίνει, είναι επίπονο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Είναι τόσο ισχυρό το συμβάν και όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα οι αντιδράσεις είναι ακραίες, οπότε όλα είναι πιθανά», τόνισε στην ερώτηση για το αν θα υπάρξει νέος φόνος.

«Ο Λάζαρος φαντάζομαι ότι θα είναι ο νέος στόχος», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην οικογένειά του: «Είναι τόσο σκληρό για μια γυναίκα να έχει για δεύτερη φορά απώλεια εγκυμοσύνης που ειλικρινά σου μιλάω έτσι όπως το προσεγγίσαμε είναι φοβερά επίπονο και λες “Θεέ μου πόσο ευλογημένος είμαι που έκανα με τη γυναίκα μου δύο παιδάκια και εύκολα” και σκέφτεσαι τα ζευγάρια που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά και πόσο θάρρος έχουν αυτοί που υιοθετούν. Ήταν πολύ σκληρό. Θυμάμαι τη Δανάη στη σκηνή στο σπίτι, όταν έμαθε το συμβάν, είχε κουλουριαστεί και έκλαιγε και δεν ήξερες τι να πεις, πώς να το προσεγγίσεις».

«Αυτή η αποβολή δεν φέρνει ρήξη στη σχέση μου με τη γυναίκα μου, αντ’ αυτού, η οικογένεια Αγγελάκη στα δύσκολα είναι δεμένη. Τώρα είμαστε πάνω από τα παιδιά. Η Θοδώρα είναι εκρηκτικός χαρακτήρας, εγώ ως μπαμπάς παριστάνω τον ψύχραιμο. Πιστεύω ότι η Θοδώρα με τον Γιώργο αγαπιούνται , θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί»

Διαβάστε ακόμα

Σασμός spoiler: Το πισώπλατο χτύπημα της Αργυρώς στον Αστέρη