Σίσσυ Καλλίνη: «Ποιο είναι το ατόπημα της Συνατσάκη; Ήταν ένα ατυχές σχόλιο του Ουγγαρέζου»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Καλλίνη: «Ποιο είναι το ατόπημα της Συνατσάκη; Ήταν ένα ατυχές σχόλιο του Ουγγαρέζου»

Σίσσυ Καλλίνη: «Ποιο είναι το ατόπημα της Συνατσάκη; Ήταν ένα ατυχές σχόλιο του Ουγγαρέζου»

Η Σίσσυ Καλλίνη βρέθηκε στο Πρωινό Σουσού και μιλά για το περιστατικό που συνέβη στο Spata Live και αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωινό Σουσού, βρέθηκε η Σίσσυ Καλλίνη και αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και το δίδυμο Συνατσάκη – Ουγγαρέζο.

Λόγω του ότι βρισκόταν εκείνο το διάστημα στο Spata Live χαρακτηρίζει το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου ως ατυχές και δεν αντιλαμβάνεται ποιο είναι το λάθος της Μαίρης Συνατσάκη.

Μάλιστα, επικοινώνησε μαζί της, η οποία της εξέφρασε την στεναχώρια της για την έκταση που έχει πάρει το ζήτημα.

«Θυμάμαι αμυδρά, εντάξει έχουν περάσει και 8 χρόνια. Είναι πολύ άδικο να λαμβάνουμε υπόψιν μας κάτι που έχει γίνει στο παρελθόν με τα σημερινά δεδομένα. Όλοι έχουμε εκπαιδευτεί, έχουμε περάσει ένα metoo. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα και στο λάθος και στην εξέλιξη και στην αυτοβελτίωση.

Ήταν ένα ατυχές σχόλιο του Δημήτρη. Αλλά μετέφεραν ένα ύφος που δεν υποστηριζόταν τηλεοπτικά. Το Spata Live ήταν μια σατιρική εκπομπή, δεν ήμασταν μαγκαζίνο. Δεν είναι όλα για όλους. Κάναμε μια προσπάθεια με επικεφαλής τον Βαγγέλη Περρή. Προσπαθήσαμε να μπούμε σε ένα καλούπι, κάποιες φορές βγήκε αλλά το συγκεκριμένο ήταν ατυχές. Δεν είχαμε ούτε την αίσθηση ούτε την αντίδραση γιατί όταν είσαι στον αέρα δεν σκέφτεται τι είπα, πώς το είπα. Άρα και εμείς σαν κοινό δεν ήμασταν εκπαιδευμένοι, ούτε οι άνθρωποι που συμμετείχαν.

Κάποια στιγμή που είχα συναντηθεί με τη Ζήνα Κουτσελίνη μου είχε πει ότι έγινε αυτό το σχόλιο και δεν της άρεσε. Από εκεί και πέρα δεν το συζήτησα με κανέναν και δεν θα το έλεγα αν δεν έβγαινε η Ζήνα. Λογικά έχουν μιλήσει και τα έχουν βρει με τον Δημήτρη. Εγώ με τη Μαίρη έχω μιλήσει, είναι πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν ξεκίνησε από εκείνη. Και μάλιστα αντέδρασε όταν ακούστηκε κάτι για το παιδί και είπε “όχι, όχι”. Άρα το ατόπημα είναι το ύφος και η στάση; Αυτό, όμως, με ύφος μέχρι πριν από δύο μέρες έχουν συμβεί τέτοια τηλεοπτικά στιγμιότυπα.

Ποιο είναι το ατόπημα της Μαίρης Συνατσάκη; Για την τηλεοπτικίλα δεν αναφέρεται στα τηλεοπτικά. Είπε ότι μπήκε σε ένα πλαίσιο λίγο πιο θεατρικό. Και για τον νεοπλουτισμό είπε ότι με τα τότε δεδομένα, εκείνη την περίοδο ήμασταν με τα capital controls».

Διαβάστε επίσης

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Συνατσάκη: «Ήταν ένα κακό αστείο που δεν έκανε η Μαίρη. Κι εμένα θα με ενοχλούσε αλλά…»