Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στον Αλεξάνδρου – «Είμαι πολύ σωστή με τους συνεργάτες μου και το θεωρώ άδικο»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στον Αλεξάνδρου – «Είμαι πολύ σωστή με τους συνεργάτες μου και το θεωρώ άδικο»

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στον Αλεξάνδρου – «Είμαι πολύ σωστή με τους συνεργάτες μου και το θεωρώ άδικο»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για τον πρώην συνεργάτη της σε εκδήλωση

Άμεση ήταν η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ότι η παρουσιάστρια δεν τον ενημέρωσε πως δεν θα είναι στην εκπομπή της αλλά ότι δεν απάντησε στις κλήσεις του.

Ερωτώμενη σε εκδήλωση, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε:

«Όταν τελείωσε η σεζόν, κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα που το κάνω κάθε χρόνο, ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης και ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Του είπα ότι δεν γνωρίζω τι θα γίνει. Καταλήξαμε ότι λόγω μπάτζετ δεν μπορεί να μείνει η ομάδα όπως είναι γι’ αυτό και δεν ήρθε κάποιος στη θέση του. Δεν το αποφασίζω εγώ.

Ο Δημήτρης ήξερα ότι θα παραμείνει στην εταιρεία αλλά όχι στο μπάτζετ της εκπομπής, οπότε δεν θα έμενε χωρίς δουλειά.

Τον άκουσα με έκπληξη να λέει ότι με έχει πάρει τηλέφωνα, μου έχει στείλει μηνύματα και δεν του απαντάω. Τον πήρα τηλέφωνο μου το έκλεισε. Του έστειλα ένα μήνυμα και τον ρώτησα “πότε μου έστειλες μηνύματα;”. Μου λέει “δεν το είπα αυτό ποτέ”. Όλοι είδαμε ότι το είπε. Του λέω “πότε με πήρες τηλέφωνο;”. Μου λέει “γιατί να σε πάρω;” άρα δεν με πήρε. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό.

Εγώ δεν ένιωθα ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μας. Αισθάνομαι ότι ήθελε να παραμείνει στην εκπομπή αλλά δεν είναι στο δικό μου χέρι.

Επειδή δεν γνώριζα ότι θα φύγει από την εκπομπή, δεν του είπα χαιρέτισε τον κόσμο, δεν ήταν κάτι που ήξερα σε εκείνη τη φάση.

Με στεναχωρεί ότι δεν με πήρε τηλέφωνο και κάνουμε αυτό μπροστά σας.

Δεν με κάλεσε στη βάφτιση αλλά δεν το πήρα προσωπικά, θεώρησα ότι το κάνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αν με καλούσε θα πήγαινα. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι κάτι συμβαίνει.

Αν με είχε πάρει τηλέφωνο θα του είχα πει “μίλα με τον Νίκο (σ.σ. Κοκλώνη, τον παραγωγό της εκπομπής) γιατί είσαι στην Βarking well και ο Νίκος αποφασίζει.

Επιδίωξα να μιλήσω μαζί του και μου το έκλεισε. Δεν θα κάνω άλλη κίνηση, αν του περάσει, άμα νιώθει καλύτερα, είμαι εδώ εννοείται, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ.

Για να έχει φτάσει να κάνει τέτοιες εκρήξεις μπορεί να έχει άλλα δικά του. Δεν είναι τα προσωπικά μας το θέμα.  Απλά δεν θέλω να μένει κάτι τέτοιο στον αέρα γιατί είμαι πάρα πολύ προσεκτική με αυτά τα πράγματα, με τους συνεργάτες μου πάρα πολύ τυπική και σωστή και το θεωρώ άδικο».

Αλλά και ο Παύλος Σταματόπουλος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις Αλεξάνδρου. «Ήταν έκπληξη. Πολύ προβληματίστηκα και στεναχωρήθηκα που νιώθει έτσι».