Σίσσυ Χρηστίδου: Δέχτηκε λεκτική επίθεση νεαρή δημοσιογράφος της από άλλους ρεπόρτερ, στον γάμο Μουζουράκη
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου: Δέχτηκε λεκτική επίθεση νεαρή δημοσιογράφος της από άλλους ρεπόρτερ, στον γάμο Μουζουράκη

Σίσσυ Χρηστίδου: Δέχτηκε λεκτική επίθεση νεαρή δημοσιογράφος της από άλλους ρεπόρτερ, στον γάμο Μουζουράκη

Ξέσπασε η παρουσιάστρια στον «αέρα» του «Χαμογέλα και πάλι» και στήριξε απόλυτα τη συνεργάτιδά της

Λεκτική «επίθεση» από δημοσιογράφους άλλων εκπομπών δέχτηκε η νεαρή δημοσιογράφος Κέλλυ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η οποία βρέθηκε στην Αίγινα, όχι για να καλύψει τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη, αλλά για να παρουσιάση των backstage…

Όπως είναι εδώ και μέρες γνωστό, ο τραγουδιστής, με ένα βίντεο που είχε αναρτήσει, είχε ζητήσει από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους να μην παρευρεθούν στον γάμο του και αυτό έπραξε η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ωστόσο, μία ιδέα του Παύλου Σταματόπουλου, την οποία είχε προτείνει στον «αέρα» της εκπομπής, άρεσε στον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος ζήτησε να γίνει πράξη. Ποια ήταν αυτή; Να σταλεί κάμερα και δημοσιογράφος στην Αίγινα, όχι για να καλύψει το ευχάριστο γεγονός, αλλά για να κάνει θέμα τα όσα παιρνούν οι δημοσιογράφοι που περιμένουν για να καλύψουν τον γάμο, με χιουμοριστική διάθεση φυσικά.

Το θέμα αυτό, ανέλαβε η νεαρή δημοσιογράφος, Κέλλυ, όπως είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς δεν υπήρχαν άλλοι δημοσιογράφοι.

«Όλη την εβδομάδα είδαμε σε πάρα πολλές εκπομπές τις αντιδράσεις στο βίντεο του Πάνου Μουζουράκη. Παίξαμε το θέμα με τις αντιδράσεις με πάρα πολύ χιουμοριστική διάθεση, δεν το πήραμε και πολύ σοβαρά το θέμα. Είναι μια ευχάριστη στιγμή ενός ανθρώπου που δε θα ήθελε να είμαστε εμείς εκεί. Είπαμε ότι δε θα πάμε με το ζόρι, δε πάμε πουθενά με το ζόρι, θα απέχουμε. Την ώρα που βλέπουμε το βίντεο, λέει ο Παύλος ότι θα έχει πλάκα να πάμε και να καλύψουμε το backstage, πως περιμένουν οι δημοσιογράφοι, τρώνε, δεν τρώνε, αν έχουν αγωνία….» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έφτασε στην Αίγινα, τη βλέπουν οι άλλοι δημοσιογράφοι, βγαίνουν και μια χαριτωμένη φωτογραφία όλοι μαζί και μετά τη ρώτησαν από που είναι. Όταν είπε ότι είναι από το “Χαμογέλα και πάλι”, της απάντησαν ότι εμείς είχαμε πει ότι δεν θα στείλουμε. Εκείνη εξήγησε και ξεσπάει μία τρομερή, δεν θέλω να πω επίθεση, γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα έγινε  μεταξύ μας, σε αυτή τη δουλειά», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Θέλω να πω ότι για τους δημοσιογράφους που παρεξηγήθηκαν και το πήραν τόσο σοβαρά και αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο σε ένα μικρό κορίτσι που τώρα ξεκινάει και είναι η πρώτη του δουλειά… Έγινε ένας τεράστιος χαμός, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες. Εμένα με πείραξε μια πολύ συγκεκριμένη κουβέντα που της είπαν. Της είπαν “Γιατί έστειλαν εσένα, κανείς άλλος δεν ήθελε να το κάνει;”. Αυτή που το έκανε το γνωρίζει, δεν θα στοχοποιήσω εγώ. Μόνο η Μένια Κούκου ήθελε να μας βοηθήσει».

«Η Κέλλυ δεν πήγε να κάνει τίποτα με το ζόρι. Ακούστηκαν απειλές για μηνύσεις και εξώδικα. Αν τολμήσουμε να τους βγάλουμε στον αέρα ή να μας τραβήξετε θα κινηθούμε νομικά. Δεν θα το κάναμε ποτέ. Έχουμε πάρει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό μας και τη δουλειά μας, ας ηρεμήσουμε. Σε ένα νέο παιδί που τώρα ξεκινάει αυτή τη δουλειά, που δεν την ξέρετε, ήταν άδικο για εκείνη να περάσει αυτή την αγωνία και να νομίζει ότι φταίει εκείνη που δεν θα βγει το θέμα».

«Πλάκα κάναμε. Να ζητήσω συγγνώμη από όποιον προσβλήθηκε που είμασταν εκεί. Μια πλάκα κάναμε, και συγγνώμη που δεν ζητήσαμε την άδειά σας να έρθουμε. Δεν υπήρχε πρόθεση, το ξεκαθαρίζω γιατί δεν ξέρω τι θα ειπωθεί. Οι οπερατέρ τσακώνονταν μεταξύ τους και όταν μας πήρε η Κελλυ και μας είπε τι γίνεται της είπαμε να φύγει. Απορώ, μπορούσατε να πείτε δεν μας αφορά το θέμα και θα ήταν σεβαστό», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Μελάς, πήρε θέση, λέγοντας: «Ένας εργαζόμενος δέχτηκε πίεση κι αυτό είναι απαράδεκτο. Απαράδεκτο και η κρόση και η στάση των συναδέλφων όταν εκφοβίζουν τηλεφωνικά, είτε με απειλές οποιονδήποτε εργαζόμενο».

«Αυτό το θέμα ήταν για να τιμήσει τους δημοσιογράφους. Δέχτηκε επίθεση η Κέλλυ που δεν μπορούσε να τη διαχειριστεί γιατί δεν τους ήξερε», τόνισε η παρουσιάστρια.

Ξέσπαμα έκανε και ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος αναρωτήθηκε αν τελικά μπορεί κάποιον να τον τραβήξει η κάμερα, παρά τη θέλησή του, όπως κάνουν οι δημοσιογράφοι σε εκείνον και σε άλλους και μάλιστα τον ρωτάνε για την προσωπική του ζωή και όχι για ένα χιουμοριστικό θέμα, όπως αυτό για το οποίο πήγε η εκπομπή.

«Υπάρχει υλικό και θα μπορούσε να παίξει. Δεν ξέρω τι διάσταση θα πάρει αυτό. Στεναχωρήθηκε και η Κέλλυ και εγώ μαζί της και έπρεπε να γίνει τοποθέτηση. Η Μένια Κούκου ήταν αυτή που έδωσε τη μεγάλη αγκαλιά στην Κέλλυ και την ηρέμησε και πρέπει να το πω αυτό», κατέληξε.