Σίσσυ Χρηστίδου: Γέμισε λουλούδια στην πρεμιέρα της – «6η χρονιά παρέα»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου: Γέμισε λουλούδια στην πρεμιέρα της – «6η χρονιά παρέα»

Σίσσυ Χρηστίδου: Γέμισε λουλούδια στην πρεμιέρα της – «6η χρονιά παρέα»

Το «Χαμογέλα και πάλι» επέστρεψε το πρωί του Σαββάτου (16/9) στο Mega και η παρουσιάστρια δέχτηκε το καλωσόρισμα από συνεργάτες και συγγενείς

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου (16/9), στο κανάλι του Mega, η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι»!

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ανανεωμένη, με ένα πορτοκαλί μάξι φόρεμα με σκίσιμο στο δεξί πόδι, μαζί με τους Παύλο Σταματόπουλο και Νίκο Συρίγο!

Οι τρεις τους μπήκαν στο πλατό χαρούμενοι και χαμογελαστοί κι εκείνη, πήρε τον λόγο!

«Καλημέρα, καλώς ήρθατε, καλή σεζόν να έχουμε, χαρούμενη μέσα σε αυτά που συμβαίνουν, πρέπει όλα να τα βλέπουμε. Θέλουμε να είμαστε μια παρέα μαζί σας, να πίνουμε τον καφέ μας το σαββατοκύριακο το πρωί, όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε για 6η χρονιά παρέα και είναι τεράστια η χαρά μας, μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, όσο μας θέλετε εσείς εδώ. Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει, διαμορφώνεται, οι σταθερές αξίες είναι εδώ», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνέχεια παρουσίασε τον κουμπάρο και επί χρόνια συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο, αλλά και τον Νίκο Συρίγο.

Μετά τις συστάσεις, η παρουσιάστρια προχώρησε στο νέο μέλος της ομάδας της, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, χαρακτηρίζοντάς της ως ένα «φρέσκο κορίτσι». Η Βάλια μπήκε στο πλατό ντυμένη στα ροζ και ζήτησε μια σφιχτή αγκαλιά από τη Σίσσυ για να της φύγει το άγχος.

«Η ομάδα είναι πανέτοιμη», είπε η παρουσιάστρια και 5 ανθοδέσμες μπήκαν στο πλατό. Η μία φυσικά από τον αγαπημένο παραγωγό της εκπομπής και φίλο της Σίσσυς Χρηστίδου, Νίκο Κοκλώνη ο οποίος έστειλε ευχές, η άλλη από το κανάλι και μία από την οικογένειά της. Λουλούδια δέχτηκα και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, τα οποία στάλθηκαν από τη μητέρα της.

Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την βαφτιστήρα της, Έιντα