Σίσσυ Χρηστίδου για δηλώσεις Μπέου: «Eίναι καλό να υπάρχει αυτή η έκθεση»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου για δηλώσεις Μπέου: «Eίναι καλό να υπάρχει αυτή η έκθεση»

Σίσσυ Χρηστίδου για δηλώσεις Μπέου: «Eίναι καλό να υπάρχει αυτή η έκθεση»

Το σχόλιό της για τον «πόλεμο» στην ελληνική τηλεόραση για τις δηλώσεις του Αχιλλέου Μπέο.

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει ανάμεσα στους παρουσιαστές και τους συνεργάτες τους για το αν άνθρωποι όπως ο Αχιλλέας Μπέος με τις δηλώσεις που κάνουν, θα έπρεπε να φιλοξενούνται στις εκπομπές.

Το θέμα συζητήθηκε και στο «Χαμογέλα και πάλι», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να παίρνει θέση και να τοποθετείται.

«Τα νούμερα δεν είναι νούμερα, είναι ο κόσμος. Αυτό έχει έναν σεβασμό. Το ότι κάθε εκπομπή ακολουθεί αυτό που ο κόσμος την καθοδηγεί να ακολουθήσει, είναι γι αυτόν τον λόγο. Πέρα από αυτό που λέει ο Γιώργος Λιάγκας, ότι είναι η δουλειά μας και πρέπει να φέρουμε νούμερα. Αυτό είναι το κριτήριο, από εκεί και πέρα είναι ένας οδηγός για εμάς, να δούμε τι θέλει να δει ο κόσμος από εμάς», τόνισε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι η διαχείριση είναι πάρα πολύ σημαντική, αλλά και το να μην περάσεις τα δικά σου όρια. Ο καθένας έχει διαφορετικά όρια.  Παρόλα αυτά, τα πρόσωπα της ημέρας, δημοσιογραφικά μιλώντας, δεν είναι επαγγελματικό να μην τα έχεις. Δεν μπορείς να σηκώνεις τη σημαία της ελευθερίας του λόγου και μετά να λες εγώ δεν δίνω τον λόγο. Απλά διαχειρίζεσαι αυτήν την άποψη. Θεωρώ ότι είναι καλό να υπάρχει αυτή η έκθεση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, είχε ειπωθεί αυτό, δηλαδή αρκούσε. Δεν χρειαζόταν την επόμενη μέρα να βγάλεις τον Αχιλλέα Μπέο να το επαναλάβει. Εκτός αν ήθελε να ανακαλέσει ή να ζητήσει συγγνώμη».

«Η θέση της Φαίης Σκορδά πάντως είναι η πιο γενναία. Ότι εγώ δεν το κάνω, το έκανα στο παρελθόν, τώρα δεν το κάνω, δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης, δεν φιλοξενώ στην εκπομπή μου απόψεις τέτοιου τύπου και είναι το πιο γενναίο για εμένα. Βγαίνει ο Μπέος και το παίζουμε όλοι σοκαρισμένοι. Δεν είναι σοκ, αυτός είναι ο Αχιλλέας Μπέος», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα