Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Τι έχει πάθει και φωνάζει, βρίζει και βλέπει φαντάσματα;»
Πρωινές εκπομπές

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Τι έχει πάθει και φωνάζει, βρίζει και βλέπει φαντάσματα;»

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Τι έχει πάθει και φωνάζει, βρίζει και βλέπει φαντάσματα;»

Το σχόλιο της παρουσιάστριας μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα εναντίον της Τατιάνας Στεφανίδου

Για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την πρωινή εκπομπή της στο Mega.

«Γιατί; Τι έχει πάθει και τα βάζει όλους; Φωνάζει, βρίζει, λέει ότι θέλουμε το κακό του, βλέπει φαντάσματα. Γιατί;» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Γιατί αυτή η θυματοποίηση; Ο Γιώργος δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό; Ότι έρχεται κάποιος και λέει “θέλω να πω τα χειρότερα για κάποιον” και ο Γιώργος του λέει “όχι δεν θα σε βγάλω, θα προστατέψω τον συνάδελφο”» συνέχισε.

Να θυμίσουμε ότι η κόντρα ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε από την αναφορά που έκανε η παρουσιάστρια του Alpha για τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με όσα είπε αυτός στην εκπομπή του για τα υποψήφια πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Σήμερα το πρωί άκουγα και τον Λιάγκα, που έκανε σχόλια, όπως π.χ. “τι δουλειά έχουν αυτοί οι πανελίστες και όλοι αυτοί οι παρουσιαστές και τι έχουν να προσφέρουν”. Εγώ θέλω να θυμίσω στον φίλο, Γιώργο, ότι κι εκείνος ως παρουσιαστής ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, αν θυμάμαι καλά. Άρα οι παρουσιαστές και οι πανελίστες, μία χαρά. Δεν καταλαβαίνω. Αυτός ήταν και οι άλλοι δεν μπορούν να είναι; Γιώργο μου, ξεχνάς γρήγορα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο Γιώργος Λιάγκας από το βήμα του στον ΑΝΤ1 απάντησε ‘άμεσα λέγοντας σε έντονο ύφος.

«Τατιάνα μου, δεν ξεχνάω γρήγορα. Μάλλον εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι καθόλου. Πάρε τη χθεσινή εκπομπή, γλυκιά μου Τατιάνα, δες τι είπα και βγες κι εσύ και ζήτα και ένα συγγνώμη. Δεν είναι κακό, εκτός αν ήταν σκόπιμη χθες η αναφορά σου και δεν ξέρω από πού», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του «ΑΝΤ1» και συμπλήρωσε: «Πάρ’ το αλλιώς, γιατί είναι λάθος όλο αυτό που έκανες. Αν δεις όλα όσα είπα εχθές, είπα ακριβώς το αντίθετο. Ποτέ δεν είπα ότι δεν έχουν δικαίωμα και οι παρουσιαστές και οι πανελίστες, αν κι εμένα δε μου αρέσει αυτή η λέξη, να κατεβαίνουν στις εκλογές. Είπα ότι δίνεται μία μάχη με τους πανελίστες του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνους της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι αναδείχθηκε στα Μέσα όλο αυτό και είναι μία μάχη χαρακωμάτων».

Διαβάστε επίσης

Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή κουβέντα για τον Παύλο Σταματόπουλο – «Καταλαβαίνεις πόσο αγαπάς έναν άνθρωπο…»